_hana1 مدیر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 عنوان هدیه های بله برون | مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 37 پست بچه ها دو سه روز پیش اومدن واسه خالم بله برون اما خیلی چیزه خاصی نیوردن اینا بودن چادر و روسری و چای و قند خورد شده و کله قند و کیک و یه باکس گل و انگشتر همین به نظرتون نباید بیشتر باشه؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔 1400/12/02 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنی_ عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 2430 برای ما ی دست لباس،لباس زیر،روسری یا شال،صندل،انگشتر،چادر جدی جدی لباس زیر ؟؟؟ {•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 چون از این تزئینات که نمیدونم اسمش چیه سفارش دادن بعد قرار بوده سه تا استند باشه داماد گفته پنج تا باشه بعد وقتی اومدن ۳ تا بیشتر جا نگرفت هدیه ها ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 بچه ها کبریت هم آورده بودن ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
فرنی_ عضویت: 1400/08/02 تعداد پست: 2430 بچه ها کبریت هم آورده بودن تاپیکت جالب شد برام 😀 یکی نوشته صندل و لباس زیرم دارن شما نوشتی کبریت اینا واقعا اولین بار میشنوم {•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 تاپیکت جالب شد برام 😀 یکی نوشته صندل و لباس زیرم دارن شما نوشتی کبریت اینا واقعا اولی ... آره واسه منم عجیب بود بخاطر همین اینجا گفتم یه بسته چایی با یه کارتون قند خورد شده ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
_hana1 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4969 بعد از دختر خاله داماد پرسیدم چرا چایی میگفت بخاطر اینکه خانواده عروس امشب چای و قند میدن آوردیم جبران اونا میوه هم خریده بودن ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔