2777
2789
عنوان

بچه ام خیلی حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 124 پست
ویتامین هم براش بگیر میوه اینا مجبوری بهش یه تیکه لیموشیرین بده

ویتامین قرص جوشان میدم

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
توشیرولرم زردچوبه بریز کم کم بخوره اگه بتونه غرغره کنه قورت بده خوبه! روی شلغم خوردشده خام عسل بریز ...

چشم

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من میگم حتمن یه روزبهش داروهای گیاهی نده بزاربدن به حال خودش باشه ببرش حموم بعد داروهاشوبده غذاش ...

اره به خدا خودم هم شک کردم امروز ندادم دیگه فقط امشب ببرم حموم.

انار رو درسته بپز موقع خواب بخوره

انار رو گذاشتم روی شعله پخش کن آبشو گرفتم دادم بخوره دوبار دادم بهش

اگر تب نداره هر روز ببرش حمام بخار دار و اب گرم سینش نرم میشه

میترسم سرما بخوره اخه

یه چیز دیگه چیزای گیاهی نده بهش احساس میکنم بهظون حساسیت دارع بدترمیشه بدنش قاطی میکنه یکی دوروز نده

اره نمیدم

اره .خیلی دعوام کرد گفت هرکسی به خاطر سود خودش یه خبری رو کرد تو بوق و کرنا شما باید باور کنی 

اخه چندبار برای چیزهای دیگه امتحان کردم عالی بود

ببین خانمی اینایی که میگن انجام بده کامل خوب میشه مطمئنم سیب رو با شلغم رنده کن یه قاشق عسل بزن بهش ...

چشم حتما.....ببینم چی میشه

بخور اويشن و دم كرده اويشن بده روزي سه بار صب و بعد از ظهر و شب موقع خواب  هر بار نيم ساعت بخور ...

من خودم به آویشن حساسم بهش دادم احساس کردم بدترش کرد

واسه ام البنین نذر کن بچه منو شفا داد ان شالله زود خوب میشه بچت یا نماز یا صلوات هرچی میدونی من ا ...

اره نذر و خودم خیلی قبول دارم ممنونم

چقدر سخته تا صبح بیدارم

خبلی منو همسرم ک پیر شدیم😔

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
مگه اسم چطوریه ....این سرفه های خفه نداره ها حالت خلطیه

سرفه متداول علاعم اسم هست

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟