2777
2789
عنوان

بچه ام خیلی حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 124 پست
تو که هر کاری کردی اینم انجام بده .. یک لیوان شیر رو بزار رو گاز و یه مشت گل ختمی بریز توش . پنج دقی ...

خطمی همون بنفشه است که بهش دادم دم کرده شو یا پنیرک

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پونه برای عفونت خیلی خوبه ولی بدن های ضعیف سرگیجه بی حالی میاره مامیخوریم ولی بیشتر ازیه استکان نه ب ...

حتما میگیرم اینم ...آخه پنیرک هم دادم گفتن خوبه برای عفونت

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
به دونه هم دادی؟ ببین چی میخوره اذیت میکنه نده اونو شربت عسل بده بهش...دیگه نمیدونم چی بگم خدا سلا ...

اره نجویید ولی قورت داد

ویکس کودک بمال روی سینه ش حوله ی نرم رو گرم کن با اتو یا روی بخاری بزار روی سینه ش ...بادوم رو پوست ...

بادوم انجام دادم اما ویکس رو نه

ولی من میگم حتمن یه روزبهش داروهای گیاهی نده بزاربدن به حال خودش باشه ببرش حموم بعد داروهاشوبده غذاشوبخوره بعدغذایه بشقاب میوه بزارجلوش بخوره شبم موقعه اب نمک قره قره کنه ماساژش بده کمرشو پاهاشو وای ادم سرماخورده همه استخوناش دردمیکنه

عزیزم موقع خواب هرشب بهش داروی امام موسی کاظم بده برای سرفه عالیه واقعاامتحان شده است

اونو میخوره برای کم کاری تیروئیدش اما تاثیر نداشته

شاید یه چیزی توگلوش گیرکرده تیغ ماهی چیزی عفونت کرده توگلوش

نه از فامیل مریض شد

ببرش فوق تخصص اطفال برا سرفه هاش بگو حتی وقتی بعد اومیکرون خوب میشن تا ی مدت سرفه دارن نگران نباش ی ...

دکترش فوق تخصص اطفال دیگه ....نمی‌دونم من مشهدم دکتر خوانی میبرم دکتر خوبیه

نده بخوره بچس اون بدنش ضیفم شده بگو قرقره کنه بزار یه ذره ولرم شه قرقره کنه من برای درد دندون انجام ...

بلد نیس غرغره خوب

بدنش بایدقوی باشه دیگه سوپ براش چیکارمیکنه شیربرنج درست کن بده بهش شعله زرد درست کن آش رشته که توش ح ...

شیر برنج میگن لبنیات خوب نیس دکتر گفت میشینه توی گلو.....

اینو امتحان کن . شیر داغ می کنی زردچوبه بریز با عسل بخور ما رو بهتر کرد

نخورد خیلی بدش اومد انگار بخواد بالا بیاره