2777
2789
عنوان

بچه ام خیلی حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 124 پست
کف پاهاش روغن ویکس بزن جوراب پاش کن سرفه های زود قطع بشه

از عطاری بگیرم؟!

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انار رو درسته بپز موقع خواب بخوره

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
بخدا من یه بار دونه هلو رفت توگلوم تامرز مردن رفتم فک کنین 2روز موندتوگلوم ولی زنده موندم اخرش به زو ...

وای چه وحشتناک

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
بخور و واینمیسته اما توی دستگاه بخور اکالیپتوس میریزم که بینیش باز بشه

اگر تب نداره هر روز ببرش حمام بخار دار و اب گرم سینش نرم میشه

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
از عطاری بگیرم؟!

نه روغن ویکسی رو هم داروخونه داره هم بعضی سوپری ها

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
واسه سرفه هاش شربت پروسپان بگیر خوبه شاید هم گلوش چرک کرده باشه چرک خشک کن نیاز داشته باشه. عزیزم شل ...

آزیترومایسین چرک خشک کنه دیگه دوره اش تموم شد انگار نه انگار ...حتما این شربت و فردا به دکتر میگم

یه عطاری میگفت عنبر نسا  خیلی بده هرکسی میگه خوبه داره خیانت میکنه ..اگه هم اثری داشته مال اون زمانی بوده که حیوان تو ی کوه بیابون علف میخورده نه الان که اشغال میریزن جلوش فقط باعث عفونت هست دیگه اصلا دود نکن 

خدا برای بچه ات نگهت داره مامان مهربون 🌹 

سلامت باشین همه مامان ها همینن

فکرنکنما ویکس همون ساده میشه توداروخونه ازهمونا بزن اینم خوبه شنیدم یادم نبودمن خوبه این کاربر گف از ...

چشم حتما

یه عطاری میگفت عنبر نسا  خیلی بده هرکسی میگه خوبه داره خیانت میکنه ..اگه هم اثری داشته مال اون ...

جدا؟!روی بخور که واینمیسته دود میکردم دور خونه