2777
2789
عنوان

بچه ام خیلی حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 124 پست

ویکس کودک بمال روی سینه ش حوله ی نرم رو گرم کن با اتو یا روی بخاری بزار روی سینه ش ...بادوم رو پوست بکن اسیاب کن توی اب جوش یکم بجوشه بعد صافش من بهش بده ..یعنی اب روی اتیش هست ..در ضمن یه بشقاب پیاز خورد کن بزار تو خونه

الهی بمیرم 

کاش بچه ها مریض نمیشدن

ان شاءالله بهتر باشه 

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم خیلی سخت گرفته ناراحت شدم واقعا دردناکه  ولی سنش رسیده بشه بهش سرم زد ببر دکتر بگو ب ...

خیلی ممنونم عزیزم حتما فردا به دکتر میگم.....به خدا تا صبح سرپا بالا سرشم

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
الهی بمیرم  کاش بچه ها مریض نمیشدن ان شاءالله بهتر باشه

خدانکنه همون دیگه یعنی باخودم میگم کاش نمی‌آوردم بچه که مریض نشه

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
ننوشته اونو

شما بگیر بده من خودم حتی اونو میخورم گیاهیه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

کف پاهاش روغن ویکس بزن جوراب پاش کن سرفه های زود قطع بشه

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
خدانکنه همون دیگه یعنی باخودم میگم کاش نمی‌آوردم بچه که مریض نشه

نگران نباش عزیزم

باید جونی برای مراقبت از بچتون داشته باشین

مامانا خیلی کلافه میشن درک میکنم

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
من امروز شنیدم بخور عناب خوبه و ی بنده خدایی هم گفت بخور جوش شیرین

بخور و واینمیسته اما توی دستگاه بخور اکالیپتوس میریزم که بینیش باز بشه

ببرش فوق تخصص اطفال برا سرفه هاش بگو حتی وقتی بعد اومیکرون خوب میشن تا ی مدت سرفه دارن نگران نباش ی دارو مخصوص سرفه میده بهت خوب میشه خلط آوره

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

ببین خانمی اینایی که میگن انجام بده کامل خوب میشه مطمئنم سیب رو با شلغم رنده کن یه قاشق عسل بزن بهش بده بخوره یه قاشق نشاسته بریز تو آب سرد قشنگ هم بزن حل شد بزار رو شعله کم هم بزن تا یه کم مثل فرنی شد بهش بده بخوره بخار جوش شیرین با یه قاشق چای خوری جوش شیرین روزی دوبار گلوش رو تا بنا گوش بازوان سیاه دانه ماساژبده خوب بپوشون حتما خوب میشه واسه سرفه هاش هم نصف استامینوفن کدئین هر ۸ساعت بده