2777
2789
عنوان

بچه ام خیلی حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 124 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اگه میتونه غذااینابخوره سوپ بپز ولی توش فلفل نریزبده بخوره بده بخوره گلوشو ماساژ بده باکرمی چی ...

سوپ میدم اصلا توی این چند وقت بهش سرخ کردنی یا سرد ندادم لبنیات ندادم ...باروغن بنفشه ماساژ میدم دریغ

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
تبش کمه آبریزش هم داره

شربت دیف که برای سرفه عالیه چراقطعش نمیکنه یه باردیگه ببرش دکتر مسواک بهش بگو بزنه یادهانشویه کنه ما ادم بزرگا که میگیریم سرماخوردگی اینکارا درست میکنه 

عنبرنسارا این وسط چی بود اون که دود داره و بدتر میکنه  چیزای حساسیت زا و روغنی رو حذف کردی؟ ...

چه می‌دونم میگن خوبه آخه دکتر گفت سرماخوردگیش ویروسی نیس عفونی ....اره حذف کردم ....نمدونم دکتر نداده

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

بچه ۱ ساله منم امیکرون گرفت ۱۵ روزه فعلا سرفه هاش کامل خوب نشده ۴ بار دکتر بردیم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
دکتر امپول بهش داده اون آمپوله که دردوکم میکنه یاسرفه ابریزش 

نه هیچ نوع آمپولی نداده

بچه ۱ ساله منم امیکرون گرفت ۱۵ روزه فعلا سرفه هاش کامل خوب نشده ۴ بار دکتر بردیم

چقدر سخته تا صبح بیدارم

پونه و نعنا و آویشن به اندازه هم بریز چندتا هم انجیر بنداز ۲ لیوان هم آب بریز بزار بجوشه یک لیوانش بمونه اونو بده بخوره عالیه برای سرفه چند بار اینجوری دم کنی خوب میشه 

پولک هم عالیه برای سرفه  از عطاری بخر دم کن 

کلا ماهم گرفتیم فقط سرفه و ابریزش تا ده روزه اویشن خوبه شاید خدای نکرده اسم داره 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟