2789
ولی لامصب میگن خیلیییی لاغر می‌کنه🤦🏻‍♀️آدم وسوسه میشه

نکنیا زخم معده میگیری دوست من زخم معده داره همیش دکتره اصلا خیلییی اوضاع ادم خراب میش عوضش فقط سالم بخور روغن و برنج و اینام حذف کن از برنامه غذایم میتونی استفاده کنی یه برنامه هست دوستم بهم گفت منم میخوام اشتراک بخرم شروع کنم  بعد اینک سعی کن با چند نفر دیگه یا دوستات رژیم بگیری که انگیزه داشته باشی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رژیم تک غذاییی یا رژیم هویج ک باز خطرناکه ولی اوکیه

اینا خیلی خطرناکه به سلامتی اسیب میرسونه رژیم سیبم هست فک کنم ولی اون یه روز در هفتس فقط سیب میخورن کمی بهتره ولی بازم

دمت گرم😍تو چند مدت لاغر شدی

20کیلو تو سه ماه،ده کیلو باقی مونده رو طی یه مدت ۶ماهه،چون همزمان ماهیچه سازی هم کردم و رژیمم رو هم نسبت به قبل سبک تر کردم نسبت به ۲۰کیلو اولیه بیشتر طول کشید،ولی نمیدونی چه حس خوبیه که هر لباسی که بخوای بپوشی و نیازی نباشه دنبال بزرگترین سایز بگردی چه خوبه،نمیدونی وقتی تو اینه بخودت نگا کنی بدون اینکه حالت از چربی های اضافه و بدن بدفرمت بهم بخوره چه خوبه و اعتماد بنفسم از صفر به ۱۰۰ رسونده

با این کار نه تنها وزنت دوباره برنمیگرده بلکه کلی عوارض هم داری من خودم کلی از این رژیم هارو گرفتم و هیچی به غیر از عوارض برام نداشت بعد از کلی پرس و جو فهمیدم خانم راضیه رجبی خیلی کارشون خوبه و خیلی ها نتیجه گرفتن ازشون اینجا مشخصاتشونو میزارم امیدوارم که نتیجه بگیری عزیزم.

آدرس سایتشون:https://erezhim.com/

شماره پشتیبانی:۰۹۳۵۳۱۶۶۶۰۶