2777
2789
عنوان

سبک زندگی شبانه!!

272 بازدید | 12 پست

سبک زندگی شبانه خطرناک است🚫

بسیاری افراد به خصوص جوانان شب‌ها کامل بیدار می‌مانند و در عوض تا لنگ ظهر در خوابند، این سبک زندگی به مرور باعث آسیب روانی و جسمی شده و بعد چند سال علائم افسردگی را ظاهر می‌کند.

ومنی که کل خوابم ۴ ساعت تو ۲۴ ساعته چی😐😅

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

من که سبک زندگیم از اول کاملا شبانه بوده

کاربر دختر خانم هستم. تاپیک هام رو بخونید و نظر بدید . آقایان لطفا درخواست دوستی ندید.....آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری همه حتی دشمنان عزیزم .... هر چقدر خدا رو باور کنید همونقدر هم خدا باهاتونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

:( 

چی بگم . صبح خا زود بیدار شم چیکار کنم؟؟؟؟

بیکار بیعار علاف :( 

هرروز هرروز هرروز :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شمانصیحت میکنی خودت هنوز بیداری که 🤭😉

😅من متن های مفیدسعی میکنم بزارم ک همه استفاده کنندمن ساعت ۱خوابم همیشه گلم این میگ تاصبه ینی ساعت ۵و۶صب من ۱میخوابم ۷بیدارم همیشه