بلفی_و_لی_لی_پوت مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1103 عنوان نمیدونم اومیکرون گرفتم یا نه 91 بازدید | 9 پست ولی حالم خیلی بده تمام دنیا دور سرم میچرخه حتی وقتی نشستم موقع راه رفتن تعادل ندارم بنظرتون برم دکتر پنی سلین میده؟ بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻♀️ 1400/11/23 | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 27840 داروی اومیکرون ک پنی سیلین نیست شب شبِ شعر و شوره،شب شبِ ماه و نوره،با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون قشنگم)
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 77032 هر سرمایی اومیکرونه مگه خلافش ثابت شه هیس امضام به تو ربطی نداره......................................... بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
delbareziba عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 427 ما تازه خوب شدیم اولش هم با سرگیجه شدید شروع شد 🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳
بلفی_و_لی_لی_پوت مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1103 داروی اومیکرون ک پنی سیلین نیست پس چه امپولیه از امپول میترسم بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻♀️
بلفی_و_لی_لی_پوت مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1103 برو دکتر حتما ،گلو درد داری؟ نه فقط خلط و سرفه با چشمام درد میکنه سرم داغه بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻♀️
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 27840 پس چه امپولیه از امپول میترسم من امشب رفتم سرم داد و دوتا آمپول ک زد داخل سرم استامینوفن بود و ویتامین سی شب شبِ شعر و شوره،شب شبِ ماه و نوره،با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون قشنگم)
بلفی_و_لی_لی_پوت مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1103 من امشب رفتم سرم داد و دوتا آمپول ک زد داخل سرم استامینوفن بود و ویتامین سی از سرم بیشتر میترسم چندشم میشه باز امپول یه لحظه تمومه بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻♀️
بانوآریایی عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 5870 اومیکرون دور باشه نمیکشه اما زجر اوره زود پیگیر درمان باشید وگرنه خیلی زجر میده متاسفانه. من خودم را دوست دارم :)