2777
2789
عنوان

آخه بگین چی میخواد

77 بازدید | 12 پست

من دیروزم تایپک زدم ی دختره هست ک عشقمو  ازم گرفت و اکثرتون گفتین پسره تو رو نمیخواسته ...حالا من ب حرفای شما توجه کردم و گفتم ولش دیگه ..و خلاصه بگم دیروز حسابی خودمو خوشکل کردم و ب خودم رسیدم .اما از ی چیزی سر در نمیارم دختره تا منو میبینه هرچی من بپوشم میره میپوشه هر رنگی بپوشم میپوشه .اون ک عشقمو گرفت دیگه چرا این کارو میکنه چی میخواد با اینکاراش دیگه حال ندارم ب خودمم برسم ...چیکار کنم خیلی رو مخمه😤😝😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار کنم من 

قطع رابطه باید خوشحال باشی اونقدر سری از تو تقلید میکنه

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....
قطع رابطه باید خوشحال باشی اونقدر سری از تو تقلید میکنه

من با اون هیچ رابطه ای ندارم فقط در حد سلام و علیک ..اما همه از زیبایش تعریف میکنن یعنی واقعا من از اون سرترم یا چیزع دیگه ایه

من با اون هیچ رابطه ای ندارم فقط در حد سلام و علیک ..اما همه از زیبایش تعریف میکنن یعنی واقعا من از ...

🥺اهمیت نده به نظرم بقیه خودتو باور داشته باش 

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....