2777
2789

سلام عزیزان بیایدسوره توحیدبخونیم به نیت رفع همه مشکلات وگرفتاریهامون ودرراس همه اینهاظهورامام زمان هرکس هرچندتامیتونه بخونه خودم به نیت براورده شدن حاجت همه حاجتمندان 100تاسوره توحیدمیخونم 

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۵ تا میخونم دعا کنید من پریود شم دوماه نشدم و فقط کمر درد دارم :((((

ان شالله حاجت رواشین عزیزم ببینیداگه باردارنیستیدزرشک بجوشونیدیه ق غذاخوری تویه لیوان اب سریع رفع میشه.دوسین هروزبخوریدوپیاده روی عالیههه.منم دعااکن اگه رفع شد

ان شالله حاجت رواشین عزیزم ببینیداگه باردارنیستیدزرشک بجوشونیدیه ق غذاخوری تویه لیوان اب سریع رفع می ...

باشه عزیزم مرسی دوسین چی هست؟

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧
باشه عزیزم مرسی دوسین چی هست؟

عسل وسیاه دونه.یه قاشق مرباخوری سیاه دونه سه برابرعسل بریزهروزیه قاشق چایخوری ناشتابخور

عسل وسیاه دونه.یه قاشق مرباخوری سیاه دونه سه برابرعسل بریزهروزیه قاشق چایخوری ناشتابخور

تو اب حل کنم یا نمیخواد؟ خیر ببینی الهی

تو اب حل کنم یا نمیخواد؟ خیر ببینی الهی

نه عزیزم یه ق مرباخوری سیاه دونه وسه تاقاشق عسل مخلوط کن بعدیه قاشق چایخوری هروزناشتابخورعالیه.زرشک درست کن باعث میشه پری بیاد.اگه تنبلی تخمدان داری هروزبروپیاده روی عالیه

نه عزیزم یه ق مرباخوری سیاه دونه وسه تاقاشق عسل مخلوط کن بعدیه قاشق چایخوری هروزناشتابخورعالیه.زرشک ...

سلام عزیزم منو یادتون هست؟ 

پریود شدم اما یه مشکلی هست میشه بیاید تاپیک اخرمو ببینید