2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم خودِ کلمه تو ذهنم تداعی میشه سیاه با نور سفید و طوسی😂

البته به معنای ترس از مرگ و تیره دیدنش نیسن۵ یه چیز ناخودآگاه‌س که برای خیلی از کلمات و اسامی دیگه هم تو ذهنم هست

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

مرگ برای من به معنای پایان همه چیزه و هیچ رنگ خاصی هم واسم نداره چون اتفاق خاصی بعدش نداره و یه پایان مطلقه . شاید سیاه 

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
نمیدونم خودِ کلمه تو ذهنم تداعی میشه سیاه با نور سفید و طوسی😂 البته به معنای ترس از مرگ و تیره دید ...

دقیقا منم مثلا عذا خوردن برام زرده یا مثلا کارایی که  دوس دارم انجام میدمشون برام یاسیه 

سفید ونیلی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من راجع به بعد مرگ‌ ندانم گرا هستم یعنی هیچ اطمینانی از اونور ندارم و البته هیچ اهمیتی هم برام نداره اونور چه شکلیه یا اصلا اون دنیایی هست یا نه..با این حال به نظرم مرگ ارامشه هیچ رنگی نداره صاف و شفافه به شرط اینکه اینجا کسی حیاتش وابسته بهت نباشه..مثلا الان دوس ندارم بمیرم چون بچه کوچیک دارم و بعد من مسلما اسیب میبینه🙂

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
دقیقا منم مثلا عذا خوردن برام زرده یا مثلا کارایی که  دوس دارم انجام میدمشون برام یاسیه

یا اسما😂😍مامانم میگه از بچگی هم همین بودم و تصویر سازیم خوب بوده ، مثلا میگه گفتم بابا داره میاد گفتی بابای چه رنگی؟😂😝

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
مرگ برای من به معنای پایان همه چیزه و هیچ رنگ خاصی هم واسم نداره چون اتفاق خاصی بعدش نداره و یه پایا ...

منم اگر بخوام با عینک شما نگاه کنم برام سیاهیی مطلق میشه البته منم یه زمان همین نگاه داشتم ولی الان تغییر کرده 

🥰