2777
2789
ن مهسا نابودم..دورت بگردممم ها بابا سرت سلامت ولی کاش بتونی برش گردونی حیف بود کاربریت

الهی.آرسام حالش چطوره پنجره اتقشو بازکن بیارش تو حال هوای اتاقش عوض بشه.مادرشوهرت نمیاد پیشت؟یا ببره نگهداره چند روز

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 
الهی.آرسام حالش چطوره پنجره اتقشو بازکن بیارش تو حال هوای اتاقش عوض بشه.مادرشوهرت نمیاد پیشت؟یا ببره ...

آرسام خیلی خوشحاله از نبود من🙄تو جواب آخر اون یکی اکانت کامل توضیح دادم شرح حالش رو

باهاش تماس تصویری گرفتم زانیار میگفت آرسام آقا آرسام بیا مامان جیغ میزد گوشی رو پس میزد میگفت زَ😐(ب زانیار میگه زَ)

اینم شانس منه😐😐😐😐

اتاقم پنجره نداره 

ن بابا راه دوره کژالم زایمانش نزدیکه 

زانیار مرخصی گرفته انقدر خوش میگذره اینجوری ن غذا میپزم ن هیچییییی  خخخخخ 

شده عین ی مامان برام حتی داروهامم میاره میده بهم(هرچند من دارو بخور نیستم میندازمش تو چاه حموم یواشکی 😂😂😂😂😂)

تصمیم گرفتم خوب ‌ک شدم تا چند روز همین روال رو ادامه بدم هی خودمو بزنم مریضی🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرسام خیلی خوشحاله از نبود من🙄تو جواب آخر اون یکی اکانت کامل توضیح دادم شرح حالش رو باهاش تماس تصو ...

نه متوجه نمیشه فکر میکنه گوشی میده که خودش بره یا سرگرم اون بشه بچه میگه نه همسرتو می خواد بدبین نباش وایسنا.اره بابا استراحتتو بکن.ببین بچه ها یه سنی از مادرشون بدشون میاد طبیعیه چون ما مسئول قطره دادن و پوشک عوض کردن و شستن و غذا دادنیپ به زور وایستا یخ روز ادا تورو درمیاره اینجوری دارو میدی آرسام منم منو عین وحشیا نشون داد قاشق میزد به شیشه دارو میکوبید تو دهن ارزو یعنی من اینحوری میدم وایستا ایناشو ببینی دلت میبره دوسالشم بشه وابسته خودته

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 
نه متوجه نمیشه فکر میکنه گوشی میده که خودش بره یا سرگرم اون بشه بچه میگه نه همسرتو می خواد بدبین نبا ...

ن مهسا کلا زانیار رو ب من ترجیح میده همیشه 

زانیارم خیلی دوسش داره ی جور باعشق باهاش بازی میکنه ک نگو...برعکس من خیلی باحوصلس برای بچه ها

همیشه بچه ها جذبش میشن 

بر عکس من ک اعصاب بچه ها رو ندارم😂😂😂

مهسا ی چیز خیلی عجیب بهت بگم؟از دست زانیار غذا میخوره از دست من نمیخورد ک نمیخورد😳😳😳😳😳

کاش اینجور بشه ک میگی خیلی حسودیم میشه به زانیار 🙈😁

@مهسا73   @ستیا95    

این بود کاربریم برگشت ممنون❤❤

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نی نی یار ۵ یا ۳ تگ کن ازش بپرس 

مرسی تو خصوصی پرسیدم برگشت کاربریم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
سلام اکانت من حذف کن باتشکر

عزیزم این اسم کاربری منه نی نی یار نیستم🌹