2581
2632

من سه ساله نازایی دارم ومشکل از لوله هام هست اردیبهشت ماه رفتم عکس رنگی گرفتم که هردوتا لوله هام بسته بود که لوله ی چپم با تزریق دوم باز شد ولی لوله ی راستم باز نشد وگفتن هیدوسالپنکس هست حالا میخوام ببینمکسی با شرایط من بوده که مشکلش با هوادهی برطرف شده باشه وباردار شده باشه

هوادهی چیه گلم

هوادهی هم تقریبا مثل عکس رنگیه ولی یکم قدیمی تره بخاطر همین هرجایی انجام نمیدن ولی خیلیا رو شنیدم که با اینکار لوله های بستشون باز شده وباردار شدن همون ماه

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

2603
من تجربه نداشتم ولی اومدم برات دعا کنم که اگه دلت مادر شدن میخواد امیدوارم خدا بزودی دلتو شاد کنه&nb ...

ممنون گلم.....ان شاءالله که تا قبل از عید هردوتامون وهرکی که منتظره دامنش سبز بشه

والا جاریم دوتا بچه بزرگ داشت وداماد چندسال بود اقدام بود ولی نمیشد تا اینکه رفت عکس رنگی و بعد نمید ...

آره میدونم گلم خیلیا با عکس رنگی جواب میگیرن...چون عکس رنگی باعث میشه چسبندگی ها وگرفتگی های کوچیک رفع بشه وسریع باردار بشی حتی اگه لوله هاتم باز باشه ومشکلی هم نداشته باشی خود عکس رنگی واون ماده حاجب که تزریق میکنن باعث شستشوی رحم ولوله ها میشه وسریع باردار میشی ولی من مشکل لولم حادتره وبا عکس رنگی باز نشد بهم گفتن با هوادهی باز میشه دیگه توکل بخدا بریم ببینیم چی میشه

ممنون گلم.....ان شاءالله که تا قبل از عید هردوتامون وهرکی که منتظره دامنش سبز بشه

الهی آمین🤩استرسو بذاری کنار صدرصد بارداری

من دوماه پیش سقط کردم متاسفانه بقایا تا همین اول ماه همراهم بود 

من خیلی بیتابی کردم و بلافاصله بعد سقط اقدام کردم خیلی مطمعن بودم که باردار میشم چون تخمک گذاریمم شد

وقتی پریود شدم دنیا سرم اوار شد 

دو روز اول پریود بقایا دفع کردم 

حالا نمیدونم این ماه میگیره یا نه😞

من در مورد هوادهی و عکس رنگی اینا نمیدونم تا حالا هم نرفتم ولی شنیدم که کسایی بودن با یه لوله ی باز باردار شدن

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
2640
الهی آمین🤩استرسو بذاری کنار صدرصد بارداری من دوماه پیش سقط کردم متاسفانه بقایا تا همین اول ماه همر ...

کاش میزاشتی یه پریود رد کنی بعد اقدام میکردی منم سال اول دوتا سقط داشتم وچون مثل شما عجله داشتم که زودتر باردار بشم بعد سقط دومم که پریود شدم دیگه باردار نشدم یکسال گذشت دیدم باردار نمیشم رفتم عکس رنگی که دیدم بله هردوتا لوله هام بستس البته یکیش باز شد با عکس رنگی ولی بازم باردار نشدم که دیگه اینماه تصمیم گرفتم برم هوادهی ببینم خدا چی میخواد....اینارو نگفتم که خدایی نکرده بترسونمت ان شاءالله که شما همین ماه باردار بشی بحق علی......ولی اگه خدایی نکرده چندماه اقدام کردی ونشد وشوهرتم آزمایش داد ومشکلی نداشت حتما به دکترت بگو برات عکس رنگی بنویسه که مطمئن بشی لوله هات مشکلی ندارن ووقتت الکی هدر نره مثل من

من در مورد هوادهی و عکس رنگی اینا نمیدونم تا حالا هم نرفتم ولی شنیدم که کسایی بودن با یه لوله ی باز ...

ممنون گلم....آره میدونم...ولی من نشدم فعلا یه لولم باز شد با عکس رنگی ٩ماه قبل ولی احتمال میدم دوباره بسته شده که نتیجه نگرفتم

2456

عزیزم اگه لولت هیرو هست به نظرمن که برو لاپراسکوپی و ببندش چون لوله سمی هست اگه نطفه هم تشکیل بشه خیلی درصد لانه گزینی را پایین میاره

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
هوادهی هم تقریبا مثل عکس رنگیه ولی یکم قدیمی تره بخاطر همین هرجایی انجام نمیدن ولی خیلیا رو شنیدم که ...

عزیزم کجا هوادهی انجام میدن؟اسم دکترت چیه و کدام استانی؟

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
عزیزم اگه لولت هیرو هست به نظرمن که برو لاپراسکوپی و ببندش چون لوله سمی هست اگه نطفه هم تشکیل بشه خی ...

آره متأسفانه هیدرو خفیفه😪😓میترسم از عمل وبیهوشی واینکه نمیخوام لولمو از دست بدم چون تخمدان همونطرفم که بستس فعالتره وبیشتر از اون تخمک آزاد میشه....توکل بخدا...هرچی خدا بخواد همون میشه....خیلیا با لولهی هیدرو خفیف بارداری سالمی داشتن تو همین نی نی سایت خوندم....منم امید بخدا برم هوادهی ببینم چی میشه

عزیزم کجا هوادهی انجام میدن؟اسم دکترت چیه و کدام استانی؟

تو بیشتر شهرا یکی دونفر دکتر مسن وقدیمی پیدا میشه که انجام بده....من استان خراسان رضوی هستم میرم مشهد پیش دکتر آریامنش انجام بدم

آره متأسفانه هیدرو خفیفه😪😓میترسم از عمل وبیهوشی واینکه نمیخوام لولمو از دست بدم چون تخمدان همونطرف ...

عزیزم عمل لاپراسکوپی اصلا ترس نداره من انجام دادم ولی خب تاجایی ک بتونی حفظش کنی بهتره 

2604