2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم😂اخه بعضیاشون فرق داره باهم .. مثلا یه درسی واحدش ۲ هست یه درس ۳ و یا ... دقیقا نمیدوم یعنی چ ...

هر درسی مهم تر و سنگین تر باشه واحدش بیشتره و هر چی واحد بیشتر باشه توی معدل بیشتر تاثیر داره یعنی اگه ی درسی ۴ واحدیه هر نمره ای ازش بگیری ضرب در ۴ میشه هر نمرش برابر با ۴ نمرس

فکر کنم عمومیا ۳ واحدیه تخصصی ها ۲ واحدی

فکر کنماا

یعنی مثلا هرچی تعداد واحدای یه درس بیشتر باشه کلاسای تشکیل شده برا اون درس بیشتره

این چیزیه ک من فهمیدم تاحالا 🤣شایدم دارم اشتباه میگم😅🤣

هر درسی مهم تر و سنگین تر باشه واحدش بیشتره و هر چی واحد بیشتر باشه توی معدل بیشتر تاثیر داره یعنی ا ...

قاعده خاصی داره واحد  بندی؟ اخه تو بعضی  از کارنامه ها واحد درسا با هم فرق میکرد .. واحد درسی به ساعات تدریس توی هفته گفته نمیشه؟🤔

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
فکر کنم عمومیا ۳ واحدیه تخصصی ها ۲ واحدی فکر کنماا یعنی مثلا هرچی تعداد واحدای یه درس بیشتر باشه ک ...

ممنون از نظرت 

میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم😂❤

میدونم😂اخه بعضیاشون فرق داره باهم .. مثلا یه درسی واحدش ۲ هست یه درس ۳ و یا ... دقیقا نمیدوم یعنی چ ...

اونی که ۲واحده یعنی برای کارنامه نمره ای که از اون درس گرفتی در۲ضرب میشه 

اونی که ۳واحده یعنی واحدش بیشتره و تاثیر بیشتری توی کارنامت داره و نمره ای که ازش گرفتی در ۳ضرب میشه

هرچی واحد یه درس بیشتر باشه تاثیرشم تو معدل بیشتره

الهم عجل لولیک الفرج💚
فکر کنم عمومیا ۳ واحدیه تخصصی ها ۲ واحدی فکر کنماا یعنی مثلا هرچی تعداد واحدای یه درس بیشتر باشه ک ...

اولین یافتت اشتباهه ربطی به عمومی و تخصصی نداره هر درسی از نظشون مهم تر باشه واحدش بیشتره

اخر سر برای محاسبه معدل نمره ای که از هر درس گرفتی در واحد همون درس ضرب میکنی بعد همه رو باهم جمع می ...

مرسی😁

اما مشکل اصلی  من این بود که ایا واحد درسا برای همه مدرسه ها مشترکه؟ اخه کارنامه دبیرستان های مختلفو دیدم باهم فرق داشتن .. 

قاعده خاصی داره واحد  بندی؟ اخه تو بعضی  از کارنامه ها واحد درسا با هم فرق میکرد .. واحد د ...

قاعده خاص ک فقط بر اساس مهم بودن درسه . اگر منظورت برای رشته های مختلفه اره فرق میکنه چون میزان اهمیت ی درس تو رشته های مختلف فرق میکنه ولی توی هم رشته ها همیشه ثابته . در واقع بر اساس واحد درس ساعت تدریسشم مشخص میکنن