2777
2789
عنوان

ی چیزی بگم تجربه هس....

182 بازدید | 5 پست

هیچ وقت با شمام مجردا بخاطر اینکه فردا طرف مقابلت بگه سیاهی و چاقی وزشتی و اندامتوخوب نیس اصلا نگران نباش ب چپت مگه خودشون چ پ....هستن 

من خودم زیاد ب خودم مبرسیدم و رژیم و باشگاه و خیلی چیز ها ک همیشه زیبا دیده بشم امروز شوهرم تو وحله طلاقم میگه تو فقط ب خودت میرسی و ب تیپم و ..زیاد ولخرجی من زن میخوام کد بانو میدونم همه حرفای مامانشه ولی خوبببب میگه تو میخواستی همیشه ب چش همه خوب بیایی خیلی نامزدی از مردا قدر نشناختی نداریم

دقیقا اونروز یکی تایپیک زد بود یکی گفته بو سیاست بخرج بدید مرد دنبال این نیست همه همش بپزی بذاری جلوش مرد میخواد اراسته باشه بخودت برسی و الی آخر من خلاصه میکنم دقیقا الان برعکسشو گفتی ... که خود منم گفت بخدا این مردا معلوم نیست دردشون چیه کدبانو باشی میگن همش بوی قوره سبزی میدی بخودت برسی میگن فقط خودتو تو اینه میبینی پس واقعا کی گیر کی میوفته الله علم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مردا کلا ذات شون خرابه کلا به اون چه گ دارن راضی نیستن حالا هرچقدر طرف مقابل عالی مشکل هم توی ذات طرفه چون اکثرا تنوع طلب هستن

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.