2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا چیزای دیگه اش رو نمی‌دونم  ولی تورخدا تحمل کردن رو الگو نکن واسه خودت ،،،، ،حالا ا ...

عزیزم خیلی چیزا هست! نمونهگفتم

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 
مریم میرزا خانی که مشخصه انیتا بورگ به خاطر شغلم  گلشیفته هم به خاطر اینکه با اینهمه توهین هن ...

یکدرصداحتمال نمیدینکه شایدکسیکه مدام توهین میشنوه شایدراهو داره خطامیره؟

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.

حضرت خدیجه (س)رو خیلی دوست دارم، تاجر بودن بسیار مومن زیبا مستقل کلا همه چی تمام بعدم همه ی اموالش ن رو در راه اسلام میدن و مادر حضرت زهرا هم هستن

از شخصیت سیده نفیسه عروس امام صادق ع هم خیلی خوشم میاد جایگاه علمی عجیبی داشتن تو دوره ای که دانشمند زن کم پیدا می‌شده مردهای بیشماری پای درس ایشون می‌نشستن  حتی شافعی که دانشمند اهل سنت هست از شاگردان ایشونه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
پروفایلت را دوست دارم چرا من اینقدر عاشق چهره گلشیفته ام خیلی قیافشو دوست دارم

چون صورتش ساده و ملیحه و خودشه ادا نداره ☺️

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
حضرت خدیجه (س)رو خیلی دوست دارم، تاجر بودن بسیار مومن زیبا مستقل کلا همه چی تمام بعدم همه ی اموالش ن ...

لایک به شما 

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.