2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بعدخشک شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 24 پست
واسه منم دعا کنید همین ماه باردارباشم بنظرم مثبته منم دوماه پیش اولش همینجوری هاله داشت حامله بودم و ...

الهی ع زیزم انشالا بزودی دوباره حامله شی و بغل بگیری بسلامتی بچنو

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز بنظرم حامله باشی چون منم برابچه سومم ک بارداربودم تا دوهفته تست میذاشتم همین جوری میفتاد بعد ک ...

مرسی از راهنماییت انشالا ک منم باردار باشم

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
استارتر با تموم موجود از خدا میخوام باردار باشی و یه بارداری راحت رو پشت سر بذاری و با دل خوش بچتو ب ...

فدلتبشم عزیزم چه دل پاکی داری چه دعای قشنگی کردی مطمینم ک خودت انشالا این ماه باردار میشی.بهم خبر بده 

اصلا از خدا نا امید نباش شاید به سختی و دیر بده ولی به جا میده عزیزم منو که نا امید نکرد و از ته دل ...

ممنونم عزیزم.اگ خدا به منم نگاهی کنه😒😒

فدلتبشم عزیزم چه دل پاکی داری چه دعای قشنگی کردی مطمینم ک خودت انشالا این ماه باردار میشی.بهم خبر بد ...

مرسی عزیز دلم 😍 انشاالله 😘 ذخیره کردم تاپیک رو ، انشالله با خبرهای خوش بیام😉😉

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

انشاءالله دامن تموم منتظرای بچه به حق بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س)سبز بشه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
انشاءالله دامن تموم منتظرای بچه به حق بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س)سبز بشه 

انشالا عزیزم

من ۱۸روزبعد امپول پریود شدم.گفتم ک تاپیک بی نتیجه نمونه