2789
عنوان

اشکالی داره؟

72 بازدید | 5 پست

اگه ماهای اول بارداری ادم کار کنه اشکالی داره؟ شغل آزاد مثلا مغازه حتی بعضی وقتا شبا سرده یکمی بعضی وقتا خم و راست ادم میشه کلا یا سرپا میمونه ادم یا رو صندلی نشسته اشکالی داره ؟ مجبوریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی به بدن طرف داره مثلا من خودم خیلی کار میکردم بشور وبساو بپز بچه یک ساله همش بالا پایین کن سرپا وایسا برا اشپزی اینا ممکنه بعضیا بدنشون تحمل نداشته باشه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
بستگی به بدن طرف داره مثلا من خودم خیلی کار میکردم بشور وبساو بپز بچه یک ساله همش بالا پایین کن سرپا ...

اها یعنی با خم و راست شدن و اینا ادم براش مشکلی پیش نمیاد کار سنگین نیست 

اها یعنی با خم و راست شدن و اینا ادم براش مشکلی پیش نمیاد کار سنگین نیست 

نه بالاخره اونم بادکنک نیست که بترکه میتونی با سنوگرافی بفهمی اگه جفتت پایین نباشه یا حاملگی حساس نداره راحت کار کن چون خیلی بهتره من به خاطر فعالیتم تو بارداری سرنیم ساعت زایمان کردم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉