2777
2789

همش بوی زحم زخم هرچی اسمشه میده واقعا خیلی بده کلیم بهش پیاز و دورچین میزارم بونده بازمیده شماچجوری درست میکنید؟

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

ابلیمو بزن یک قاشق مربا خوری

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری درستش کردی

قبلا اصلا بونمیداد همیشه اینجوری میپزم پیازداغ ادویه رب مرغام میزارم باهویج و نخود و فلفل دلمه میپخت عالی میشد الان همش بوداره

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

اول مرغ رو بذار تو قابلمه بپزه،بعد کلا آبی که روش کف گرده بریز دور،مرغا رو یه اب بزن بدار کنار،بعد پیاز تفت بده،رب بزن و تفت بده،مرغا رو اضافه کن بهش،بعد زعفرون دم کن بریز روش،یه لیوان اب بریز روش(خیلی اب نریز،بدار با بخار خودش بپزه)بعد ساقه کرفس و هویج و فلقل دلمه بنداز داخلش،زیرش رو کم کن بذار ابش کامل غلیظ شه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

اول مرغو با اب میذارم کف که کرد آبشو خالی میکنم دونه دونه میشورمشون،قابلمه روهم میشورم

بعد با پیاز رنده شده نمک فلفل و زردچوبه میذارم خوب بپزه

بعدپخت توی روغن سرخش میکنم

و باهمون روغن ی پیاز دیگه و رب رو تفت میدم و به قابلمه اضافه میکنم

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔

قبل از اینکه سرخ کنی بذار 5 دقیقه با آب ساده بجوشه، 

وقتی به جوش اومد خاموش کن.

میبینی کلی کف سفید اومده رو آب.

همینا باعث بوی بد مرغ میشن.

آبکشی کن و سرخ کن.

هنوز همه ی چیز هایی که نیست، در یادِ من است..

من اول به یه کم ابلیمو پیاز زرد چوبه و نمک میزارم چندتا جوش میخوره بعد میریزم تو صافی اب گرم میگیرم روشون بهد باهاشون غذا میپزم اصلا بو بد نمیده

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
اول مرغ رو بذار تو قابلمه بپزه،بعد کلا آبی که روش کف گرده بریز دور،مرغا رو یه اب بزن بدار کنار،بعد پ ...

مرسی اسکرین شات گرفتم این باراینجوری بپزم

مرسی اسکرین شات گرفتم این باراینجوری بپزم

عالی میشه عزیزم،نوش جونتون....ادویه کاری هم مرغ رو خیلی خوشمزه میکنه،اونم امتحان کن اگر دوس داشتین اونم بریز

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡