2777
2789
عنوان

بی بی چک عکس

175 بازدید | 14 پست

سلام من امروز بی بی گذاشتم تو دو دقیقه یه خط کمرنگ انداخت بعد از ۵ دقیقه پر رنگ تر شد عکسشو میزارم ببینین شماهم میبینین البته تو عکس کم رنگ تر از واقعیه 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که چیزی نمی بینم 

من خودم که میبینم قشنگ واضحه نمیدونم چرا تو عکس بد میفته الان دوباره گرفتم همینجور شد 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
منم چیزی نمیبینم دوباره بفرست شاید دقیق نیست

عزیزم دوبار گرفتم تو عکس اصلا نمیفته نمیدونم چرا اما خودم واضح میبینم فردا برم آزمایش نشون میده ؟ ۵ روز از موعدم گذشته 

عزیزم دوبار گرفتم تو عکس اصلا نمیفته نمیدونم چرا اما خودم واضح میبینم فردا برم آزمایش نشون میده ؟ ۵ ...

ببین اگه صورتیه کمرنگ هم باشه  مثبته مبارکه الان نرو آزمایش چون ممکنه هورمون کم باشه منفی یا مشکوک بزنه بزار فردا پس فردا دوباره تست بزن پر رنگتر شد نیاز به آزمایش هم نداری قطعی مثبته

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
ببین اگه صورتیه کمرنگ هم باشه  مثبته مبارکه الان نرو آزمایش چون ممکنه هورمون کم باشه منفی یا مش ...

ممنون عزیزم اخه یه بار شنبه بی بی زدم هاله خیلی کمرنگ افتاد دوبارا الان زدم هالش پر رنگ تر افتاده اما تو عکس نمیدونم چرا نمیفته مارک بی بی چکم ویور چند جام خوندم نوشتن کلا خطش کم رنگه حالا نمیدونم واقعی یا نه حالا باز چهارشنبه یکی دیگ میزنم انشاءالله که پررنگ بشه ممنون از جواب دادنت عزیزم 🌺🌷

ممنون عزیزم اخه یه بار شنبه بی بی زدم هاله خیلی کمرنگ افتاد دوبارا الان زدم هالش پر رنگ تر افتاده ام ...

خواهش میکنم حتما بارداری بیبی الکی مثبت نمیشه مدیکور بگیر بزن اونا بهترن

خواهش میکنم حتما بارداری بیبی الکی مثبت نمیشه مدیکور بگیر بزن اونا بهترن

خدا کنه اخه مدیکور گیرم نیومد هر موقع گرفتم از داروخونه از همین مارک داد 

خدا کنه اخه مدیکور گیرم نیومد هر موقع گرفتم از داروخونه از همین مارک داد 

انشاالله مثبته این دوران رو هم به سلامتی سپری کنین

انشاالله مثبته این دوران رو هم به سلامتی سپری کنین

ممنون عزیزم 🌸