مکمل اهنشو کامل خورده؟فقر اهن بچه هارو بی قرار میکنه
اگر کار میکنین تا خانوادتون راحت تر زندگی کنن اگر بیشتر حوصله میکنین تا مادر بهتری باشین اگر شب بیدار میمونین درس میخونین تا مستقل بشین اگر کتاب میخونین تا مسائل رو بهتر درک کنین اگر برای سبز شدن چراغ عابر پیاده صبر میکنین اگر فحاشی نمیکنین و مزاحم همسایه هاتون نمیشین و روی محل عبور عابر پارک نمیکنین اگر توزندگی کسی دخالت نمیکنین و کسی در ازای اینا ازتون تشکر نکرده من تمام قد ازتون تشکر میکنم که دنیا رو تبدیل به جای بهتری کردین
دندوناش داره خراب میشه.یکی دوهفتس ک قطره آهنشو قطع کردم
مال همونه
سرخود قطع نکن
دندوناشم ببر دندون پزشک میگه چکار کنی
اگر کار میکنین تا خانوادتون راحت تر زندگی کنن اگر بیشتر حوصله میکنین تا مادر بهتری باشین اگر شب بیدار میمونین درس میخونین تا مستقل بشین اگر کتاب میخونین تا مسائل رو بهتر درک کنین اگر برای سبز شدن چراغ عابر پیاده صبر میکنین اگر فحاشی نمیکنین و مزاحم همسایه هاتون نمیشین و روی محل عبور عابر پارک نمیکنین اگر توزندگی کسی دخالت نمیکنین و کسی در ازای اینا ازتون تشکر نکرده من تمام قد ازتون تشکر میکنم که دنیا رو تبدیل به جای بهتری کردین
... سید علی دهه نودی هاشو فرا خوانده🤫😉... بارالها جرعت ما را سر و سامان بده... انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده...قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده... رهبرا من مصطفی دیگرم فرمان بده... 💚... بنی امیه مردمان بی طرفی به بی تفاوتی روزگار میخواهد... بنی امیه شیعیان نادانی فریب خورده و بی اختیار میخواهد... بنی امیه علی را میانه میدان بدون دول دول و بی ذوالفقار میخواهد... بنی امیه امام جماعتی اهل نماز و روزه ولی بی بخار میخواهد......که هر چه میکشد اسلام از منیت ماست حسین جان به کف و جان نصار میخواهد... که هر چه میکشد اسلام از جهالت ماست علی بصیرت عمار وار میخواهد...... در انتظار نشستی! در انتظار به ایست! هنوز حضرت معشوق یار میخواهد... 💚