2777
2789

بچه ها من مارک مدیکور استفاده کردم 

هاله مینداخت

الان یه مارک دیگه ( زیموها )استفاده کردم کاملا منفی شد

به مدیکور اعتباری نیست درسته؟ 

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸

من ک مدیکورو قبول دارم واسه من درست جواب میداد بنظرم صبر کن دوباره مارکارو امتحان کن شالید اون یکی مارک دقتش پایینترا یا شاید چن وقت دیگ نشون بده

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متنفرم از مدیکور 

من دو ماه پیش بالای ۷ تا گذاشتم دوتا خط میفتاد واضح 

رفتم آزمایش منفی بود

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
من ک مدیکورو قبول دارم واسه من درست جواب میداد بنظرم صبر کن دوباره مارکارو امتحان کن شالید اون یکی م ...

مدیکور قبلا ها میزدم کاملا سفید منفی

این بار هاله داشت 

دیگه نمیدونم به کدوم اعتماد کنم ☹️ 

متنفرم از مدیکور  من دو ماه پیش بالای ۷ تا گذاشتم دوتا خط میفتاد واضح  رفتم آزمایش منفی ...

عه پس مدیکور مثبت کاذب داره؟! 

ای بابا الان کدوم ادم اعتماد کنه

بروبازم بخربزن ایندفه نواری بخرببین.من دیشب یکی امروزیکی زدم منفی وهاله خسته شدم ۴روزهم ازپری گذشته.

نگاه اینقدپول الکی برابی بی میدیم بهترنیس ازمایش خون بدیم بصرفه ترودقیق تر

مدیکور قبلا ها میزدم کاملا سفید منفی این بار هاله داشت  دیگه نمیدونم به کدوم اعتماد کنم ☹️&nb ...

بنظرم یه مدیکور دیگ بزن هاله داشت دوباره برو یه مارک دیگرم بزن اگ اینطور شد بازم از بده

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
بروبازم بخربزن ایندفه نواری بخرببین.من دیشب یکی امروزیکی زدم منفی وهاله خسته شدم ۴روزهم ازپری گذشته. ...

چه میدونم از این که پا شم برم ازمایشگاه

ضایع شم دست از پا دراز تر برگردم خوشم نمیاد☹️

بنظرم یه مدیکور دیگ بزن هاله داشت دوباره برو یه مارک دیگرم بزن اگ اینطور شد بازم از بده

اره سختمه بایدبرم دوباره مدیکور بخرم