2737
2734

سلام

برای ساخت کیک خیلی ساده اسفنجی لطفا راهنمای کنید

مثلا میگن باید سفیده تخم مرغ جدا باید بهم بزنید و مثل خامه سفت میشود

خوب الان نیم ساعته دارم با هم زن برقی سفیده را هم میزنم اما اصلا مثل خامه نمیشود

اما در فیلمها آموزشی وقتی سفیده تخم مرغ را هم میززن مثل خامه میشود

لطفا بگید چکار کنم

و اگر دستور خیلی ساده درست کردن کیک اسفنجی ساده را دارید بگید که بدون روغن باشه

خیلی ممنون

نیم ساعت!! ۵ دیقه ای حجم‌میگیره نصف میزان شکر هم زدی بهش؟ قشنگ جدا کردی سفیده رو؟ همزن و ظرفت تم ...

ممنون 

شکر را باید همون اول قبل از بهم زدن اضافه میکردم ؟

یا هنگام بهم زدن ؟

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

مثل خامه سفت نمیشه اما درحدی میشه که وقتی ظرف رو برمیگردونی از ظرف نریزه 

باید یکم کف کرد بهش شکر اضافه کنی زرده اصلا نباید قاطیش باشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
2731
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز