من رفتم چون اینجا فقط توهینه!هر کی میشناسه منو حلال کنه!هیچوقتم برنمیگردم ولی تو قلبم ماندگارید!میرم که انسان باشم و موفق!هیچ وقت فکر نمیکردم برا یه علامت❗هی ریپلای بشم!علاقه دارم بهش چون بیانگر کلی احساساته!یه مدت استفاده ام از نینیسایت حداقله!درخواست دوستی نمیپذیرم!قبلیها رو هم پاک کردم!در حال خود سازی...🍃loading...!امضا های قبلمو پاک نمیکنم چون دوستشون دارم!😊تاپیکامو باز میذارم تا باشه شاید یکی خواست مثل من حرف بزنه توشون!😁😅
همش به هم ریخته اس !!!موهام..اتاقم..اعصابم..زندگیم....فکــرم..فکرم...فکرم .......... به امید روزی که در سه کلمه خلاصه بشم ؛ کصافط میلیاردر شده خب چیکارکنم؟ میخواستی نخونی هی ریپ میزنین کور شدم کور شدم😒 چرا امضات کمرنگه؟ چرا اینطوریه؟ هنوزم داری میخونی؟؟ کنجکاو لعنتی 😂 یه بار یکی برگشت گفت چشامو سر امضات از دست دادم / من راضی نیستم والا به خودتون اسیب نزنید // میخوای دیگه ادامه نده اره ؟ جدیدا هم یکی ریپلای کرد گفت اگه کورشم کرم از خودمه هربار میبینمت امضاتو تا ته میخونم 😂😐💔 در پاسخ ب بعضی عزیزان:::»»میدونم که خوب نیست،،من خودم از وقتی بهم گفتن گربه ها سوسیس میشن دیگه پیتزامخلوط نخوردم😬 و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم . اینجا قابلیت تغییر نام نیست وگرنه به رست بیف تغییر میدادم😂😐 به خدااا که تغییرمیدادم. نامه ای ب فرزندم»»» تا وقتی ایرانم کنسلی😂😐