کلا دانشگاه از رشته مهمتره بنظرم این لیسانسو همه میگیرن مهم محل تحصیل و اتفاقاییه ک درطول تحصیل برا ادم میفته آدمایی ک میبینی و اینچیزا
GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟♀️ But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot..."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بازار کار نمیشه گفت به صورت صددرصد داره،اما میدونم که خوبه
علم مهم تر از هر چیزی هست
دانشگاه،تو بعضی رشته ها مهم هست واقعا
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
میکروبیولوژی رشته ازمایشگاهیه بیکار همه جا پارتی میخاد هرکی میشناسن یا با پارتی رفته یا بیکار منم ک نتونسم به هردر زدم کار جور نشد
دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅تدریس شیمی کنکور✅تدریس شیمی دوره متوسطه اول و دوم✅حل تمرین شیمی متوسطه اول و دوم✅ساختن جیمیل و اینستاگرام(gmail/instegram )✅دریافت کارت واکسن هوشمند✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با 🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
به نظرم بعضی رشتهها دانشگاه براشون خیلی مهمتره تا بقیه. مثلا درمورد رشته خودم مطمئنم اگر مثلا دانشگاه یزد میزدم مثلا، اونقدر بازدهی نداشتم و دریافت نداشتم از سمت اساتید و فضای دانشگاه که الان. ولی این میزان برای بقیه رشتهها فرق میکنه به نظرم.
به کسی که این امضا رو میخونه: من با یه فرد ترنس ازدواج کردم. نه، این یه فاز زودگذر موقت نیست؛ و بله، افراد ترنس هم میتونن زندگی عادی داشته باشن. بیمار یا غیرعادی نیستن. یه زمانی ترجیح میدادم حرفی دربارهش نزنم اما طی سالهایی که کنار همسرم گذروندم، تبعیض و حتی تنفر رو علیه افراد ترنس دیدم و دردی که میکشید رو، و حالا اینجا این رو مینویسم برای مادرهای الان و آینده، شاید کمک کرد تا یک نفر زندگی راحتتری رو بدون درد تجربه کنه... .
منم اهوازم رتبه چن باید بیارم ک شهر خودم قبول شم؟ رشته فلسفه میخام
اطلاعی ندارم عزیزم