۰farmandeh۰ مدیر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 عنوان من یک تکاورم😎✌💪 | مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 95 پست از بس این چند روزه تک آوردم تو خونه تکاور صدام میکنن🤕🤧😂خیلی داغووووونم🥺😓💔شما تا حالا تک شدین؟ گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤ 1400/11/06 | 12:49 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 چیزی نبود خودم فهمیدم دیگه نیازی به سوال نبود سوالم این بود کسی یادته میده اینجا چطوری برخورد ... چطور مگه😂جوابتم بگو😎 گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 خودت میدونی دیگه من چیزی نگم بهتره درستم بخون پس فردا پشیمون میشی حداقل تو این چیزا هم از است ... جواب منو بده😕🔪 گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 جوابتو دادم دیگه چیزی نگم بهتره اون جواب نبودبگو من نفهمیدم منظورتو گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 باشه پس هیچی بگو گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 باشه پس هیچی صبر کن ببینم نکنه منظورت اینه عاطی یا دوستای دیگم یادم میدن🤨😑 گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤
مهرشادصادقی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 1252 صبر کن ببینم نکنه منظورت اینه عاطی یا دوستای دیگم یادم میدن🤨😑 من اسمی از کسی اوردم؟ تو عاطی یا کس دیگه ای شنیدی؟ الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 فقط ی چی از من بهت نصیحت افسار زندگیت و تصمیم های که میخوای بگیری رو دست کسی نده حتی اگه اشتب ... بدم میاد مستقیم حرفتو نمیزنی😑 گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 من اسمی از کسی اوردم؟ تو عاطی یا کس دیگه ای شنیدی؟ وای الان سر اینم میخوای دعوام کنی😐 گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤
مهرشادصادقی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 1252 وای الان سر اینم میخوای دعوام کنی😐 چرا من هرچی میگم تو میگی میخوای دعوام کنی الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 چرا من هرچی میگم تو میگی میخوای دعوام کنی اعصاب مصاب نداری خو😕هرچیزی رو باید صدبار قسم بخورم تا ثابت کنمتازه اخرشم حرف خودتو میزنی😐 گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤
مهرشادصادقی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 1252 اعصاب مصاب نداری خو😕 هرچیزی رو باید صدبار قسم بخورم تا ثابت کنم تازه اخرشم حرف خودتو میزنی😐 من اتقاقا اعصبانی هیچ وقت نمیشم الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 من اتقاقا اعصبانی هیچ وقت نمیشم خب پس الان سریع جوابمو بده تا جوابتو بدم💪 گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤
مهرشادصادقی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 1252 اعصاب مصاب نداری خو😕 هرچیزی رو باید صدبار قسم بخورم تا ثابت کنم تازه اخرشم حرف خودتو میزنی😐 ی سوال فنی ی پسر عکس بزار تاپیک لغو کاربری میکنن؟ الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 ی سوال فنی ی پسر عکس بزار تاپیک لغو کاربری میکنن؟ بستگی دارهخیلیا گذاشتن ولی کسی نی نی یارو تگ نکردبا یه سریام لج بودن تا گذاشت تگ کردنانقدر نپیچون جواب منو بده گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤
مهرشادصادقی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 1252 بستگی داره خیلیا گذاشتن ولی کسی نی نی یارو تگ نکرد با یه سریام لج بودن تا گذاشت تگ کردن انقدر نپی ... مرسیجواب چی رو؟ الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
نیک_آفرین عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 1525 من فیزیکمو ۴/۵ شدمریاضیمو ۷/۵ کاربری دو نفره ست....... چالشناشناسم 🦋 https://harfeto.timefriend.net/16378372719844⚜️
چربی_آبشده عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 1522 منم انقد تک آوردم تو امتحانم تکاورم تو کلاسمون🙂😐 دیرم لاخرو بوم😉😝 رژیم بامداد خمار وزن اولیه :90 وزن هدف:70 وزن فعلی:85 وزن فعلی: 84 چند تیکع چربی ک این همه غصه نداره اعلانتم رو چک نمیکنم معمولا 😐جواب کسی رو بدم به پای بی احترامی نگذارید❤️❤️
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 من فیزیکمو ۴/۵ شدم ریاضیمو ۷/۵ پس مثل خودمی🤣🤣🤣 گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤
۰farmandeh۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 9649 خیلی افتخار خدا رو شکر بچه ی من مثل تو نیست 😐😑 گرگ باش! مثه من👔 مثه ببر🐾 مثه جغد تو پرسه های شب🦅 مثه سنگ تو لحظه های سخت، تو عرصه های تنگ...❤