اینا همونایین که تو سن شونزده هفده سالگی به عشق النگوی پهن و لباس عروس و کفش پاشنه بلند و لوازم آرایش شوهر میکنن
اپن پسر بدبخت اگه یه بار براشون کادو نخره سریع زبون میان و خشتک پسره رو پرچم میکنن که آی هواااااارررررر من کادو میخوام باااااایییید برای من کادو میخریدی
کاربر خانم هستم،..اگه چیزی رو تغییرندی(یعنی بازم انتخابش کردی!)زیاد به این جمله فکر کن شاید تونستی خودت رو تغییر بدی.به هیچ عنوان درخاست دوستی قبول نمیکنم.
۱۵ سالکی متاهل شدم ن ب عشق النگوی پهن ن هیچ چیز دیگه هرچی بخوام خانوادم برام میخرن نصف کادوهایی که به همسرم دادمو بهم نداده چون پول نداره شماهم حد خودتو بدون و مردمو قضاوت نکن خانوم نمیدونم از دیشب پاچه پاره های حمایت از مردان چرا ریختن تو سایت و با لحن زننده ای که نشان دهنده تربیتشونه خودشونو برای زندگی بقیه کشتن یه گل گاوزبون بخور بعد تاپیک بزن
تاپیک یادآوری تجربه هاای درد توام درمان در بستر ناکامی یادت نره به خودت قول دادی ۱۰ سال دیگه کجا باشی کی گفته موفق شدن آسونه که انقدر دنبال اوکی بودن همه چی هستی کی گفته نباید شب بیداری بکشی نباید چشمات دردبگیدن نباید کلافه بشی نباید درمونده بشی؟! اتفاقا باید بشی و ازش ردشی بیا شورشو دربیاریم بیاگندشو دربیاریم 😍🤝 لطفا یک صلوات برای تمام آرزوهای خوب دنیا که منتظرن جای آرزو واقعیت بشن
دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔