چه خبره تو این سایت دعوا و فحش به خانواده و مادر و خواهر و خودزنی و گریه و طلاق و کتک کاری به خاطر کادو روز زن😐😐😐😐😐 لامصبا مگه شما روز مرد چی میخرین که انقددددد پر توقعید
خاطره این جنجال ها تا ابد تو ذهن آدم میمونه هر سال اون مناسبتو زهر میکنه
خدایی کادویی که با کولی بازی به دست بیاد ارزش داره؟
«DracoDormiensNunquamTitilandus»...هشداری از طرف بلاتریکسلسترنج💀پاترهد🧙🏻♀️میدونی، دنیای ما پاترهدها خیلی قشنگتر از دنیای شماست.چون جوآن کتلین رولینگ برامون رنگیرنگیش کرده!🌈 جان من است او؛ خداوندگار عشق و عرفان، مولانای جان♥️مردی که بیبال پرواز کرد🦋دَواؤُكَ فیكَ وَ ما تُبصِرُ ❇ وَ داؤُكَ مِنكَ وَ لا تَشعُرُ ◼ أَ تَزعَمُ أَنَّكَ جِرمٌ صَغیر ❇ وَ فیكَ انطَوَی عالَمُ االاکبرُ»🌍رییس ستاد مبارزه با غلط املایی📝به احترام حکیم فردوسی،برای قدردانی از یعقوب لیث صفاری، برای آرامش روح علامه دهخدا و به پاس زحمات دکتر معین درست حرف بزن و درست بنویس🙏🏻مرگبر هکسره🤬حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻نهبه کیوت!🚫 🌻💛✨به امید روزی که بهتون بگم:خیلی سخت بود ولی تونستم
😂😂😂اره لعنتی بعد چند روز تیر و ترکاش هست تو سایت روز زن یا روز جنگ😐😆
❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏 🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات نه تنها کوچیک شده اند بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪 دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃
خدای دوست داشتنی من 😘لطفا بهم یه گل دختر سالم و صالح بده 😍که پسرم هم یه خواهر مهربون داشته باشه👨👩👧👦 لطفا خوشکلم باشه😊 راستی خداجونم دوست دارم قربونت بشم کاش میشد واقعنی بغلت کنم 🤗😘😍شکرررت مهربانم به خودت قسم دوست دارم 💝
پست کهنه رو جان عزیزت لایک نکن حالا من یه چرتی گفتم 😐😐...「به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابهلای زندگی از بین میروی و هیچکس هم نمیفهمد...☁️✨」گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی:« خدای من...! »🌱 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
تازه توی کانال خبری یه عکس دیدم خانمه چون کادوی مادرشوهرش گرونتر از کادوی مادر خودش بود معلوم نیست ...
😮😮😬
❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏 🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات نه تنها کوچیک شده اند بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪 دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃
غالب این ادمها عزت نفش ندارند و توی خونه پدر یاد نگرفته اند نباید چیزی رو گدایی کرد
دوست خوب من، یه لطفی بکن. "منو تگ نکن" من اینجا میام برای گذراندن وقتم و گاهی کلافه میشم که وقتم رو صرف حل کردن مشکلات عادی و ساده دختران نوجوان کنم. باور کن این مشکلات رو با یه گوگل هم میتونی خیلی خوب حل کنی. اهل چالش هم نیستم. نظر خاصی هم راجع به هیچی ندارم. چیزی رو بلد باشم خودم میام تاپیک. ممنونم
ولی حق دارن .. زنای ایرانی اینقدر به خودشون میرسن هزار جور آرایش و خودارایی میکنن کلی کار تو خونه انجام میدن یعنی لیاقت یه کادو تو یکسال رو ندارن؟!!! توقع زیادی نیست کاملا عادی و نرماله