2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیاین

147 بازدید | 14 پست

دعایی هست در کتب دینی یا مثلا نماز و اعمالی که اگر انجامش بدیم به احتمال خیلی بالا دعامون برآورده بشه؟یه خواسته ای دارم که از هر راه خواستم بهش برسم نشد فقط مونده مراجعه به دعانویس و جادو و.....یا یه همچین اعتقادات دینی 

خیلی هم برام مهمه خواهشاً اگه میتونین راهنمایی کنید

استغفرالله دیگ چرا میگی دعا نویس ، توبه کن اول بخاطر این فکرت 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدیث کساء

توسل به حضرت زهرا

دعای توسل

اما در نهایت بدون که اگر هم نشدن قطعا حکمتی بوده. برای خودمم پیش اومده که گاهی چیزی که خواستم نشده و خیلی ناراحت بودم و بعدا حکمتشو فهمیدم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)

اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)

۱۳۳ مرتبه با حضور قلب 

بینش صحبت نکن

حاجت روا بشی انشاالله

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

اول ببین نیتت پاکه یان .‌اون خواستت تورو ب خدا نزدیکتر میکن یا دور تر. حسن ظن ب خدا داشته باش قبل و بغد دعات صلوات بفرست خدارو ب معصومین و پیامبران قسم بده.آیت الکرسی و دعا توسل با توجه خیلی جوابه.

بسم الله الرحمن الرحیم.

سلام.

برای حاجت روا شدن، صلوات زیاد به حضرت زینب هدیه کنید!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7748610

هرکی حاجت داره و دنبال مغفرت و رحمت و اجابت خداست بیاد.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7673836

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

خب آخه خیلی وقته منتظرم پنج شش ساله دیگه تا کی

من از بچگی نابینا هستم خیلی دعا کردم بینا بشم هنوز نشده.
ولی نشونه هایی دریافت کردم که یقین دارم بالاخره بینا میشم.
هیچوقت هم به دعانویس و جن و جادو متوسل نشدم!
گفتم شاید خدا میخواد من رو امتحان کنه که به نشونه هاش (برای بینا شدنم) ایمان دارم یا نه!
بعد اگه ایمان و یقینم رو به وعده و نشونه خدا از دست ندادم، اونوقت بیناییم برگرده.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

من از بچگی نابینا هستم خیلی دعا کردم بینا بشم هنوز نشده. ولی نشونه هایی دریافت کردم که یقین دارم بال ...

اگه نابینا هستید پس چطور دارید با گوشی کار و تایپ میکنید🙄

اگه نابینا هستید پس چطور دارید با گوشی کار و تایپ میکنید🙄

نابیناها سالهای ساله با گوشی کار میکنن ولی من هنوز اندرویدی نشدم و با لپتاپ کار میکنم.
با برنامه های صفحه خوان کارام رو انجام میدم.