امضامو میخونی برام دعا کن❤خیلی نیاز دارم که امسال کنکور قبول بشم..از لحاظ روحی خیلی خسته شدم و سختیهای زیادی دارم میکشم دعا کنید امسال نتیجه کنکورم خوب بشه و برم دانشگاه و آینده خوبی داشته باشم😥🖤
دوست عزیزی که امضام رو می خونی ،می شه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کن. کسی که گناه می کنه می خنده ،وراد آتش می شه درحالی که گریه می کند . فَإِذَا اشْتَدَّ الْفَزَعُ فَإِلَى الله الْمَفْزَعُ.🌿•یا رَبّ لا تُعَلّق قَلْبِی بِما لَیْسَ لِی•«أَلسَّلامُعَلَىالاَْجْسادِالْعارِیاتِ»🍃🌱☘️🍀🕊️🦋گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد ،سکوت می کند تا تو بگویی هم خدای من 🌱🍃🙂💌☘️🕊️ سعی کن جوری زندگی کنی خدا عاشقت بشه ،اگر خدا عاشقت بشه خوب تورو خریداری می کنه 🙂🍃🌱🍀❣️
امضامو میخونی برام دعا کن❤خیلی نیاز دارم که امسال کنکور قبول بشم..از لحاظ روحی خیلی خسته شدم و سختیهای زیادی دارم میکشم دعا کنید امسال نتیجه کنکورم خوب بشه و برم دانشگاه و آینده خوبی داشته باشم😥🖤
از انرژیت برای نگران بودن استفاده نکن، از اون برای خلق کردن، باور داشتن، اعتماد کردن و رشد کردن استفاده کن😊 البته شنیدن این جمله برای منی که سالهاست اختلال اضطراب دارم مثل یه معجزه بود.
شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
قشنگ ترینش این بوده: از انرژیت برای نگران بودن استفاده نکن، از اون برای خلق کردن، باور داشتن، اعتما ...
واقعا حرفتون زیبا بود 👌🏻👌🏻