کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊
ببین کلا کشور ما تو هر مسئله ای اگر صرف اقتصادی براشون داشته باشه همه چیز اوکی و درسته
ولنتاین روز مادر روز پدر عید فلان بیسار همش صرف اقتصادیه وگرنه اینا ذره ای برای زن یا مادر یا هرکسی دیگه ارزش قائل نیستن
فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها موندنه... ای ترس تنهای من، اینجا چراغی روشنه💁آه هیدن فرزندم👶💞الیزابت با ساق شلواری 💙 ایلشاه ۷ ام💜زن پرنده lady bird💚سریره(همون که همیشه اولین کامنته)💘بچه مدرسه ای نمونه💓عذرا مثل جت نرو💖جودی77about💞کهـربا💛 (🌙🌹00)💝سوئیتر👑 (🌰84)🌹 الیزابت۸۱بنت🌸 عaسsaلl🍯 آسیاss💪 یکدانه هستش😎 دلبر اما جومونگ😈 (30📘)🎀 یه بچه مشدی🥪 لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕برای سلامتی گل دختری یه لبخند بزنید لطفا🥰😍شکوفه گیلاس من🌸🍒دخمل نازم اومده تا همدم مامانش باشه🥰🌈🌙به یار ماه بدادی روی ماهرو را 🌙💗 به ماهم هدیه ای از ماورا دادی🥰🌈🌙
منم قبول دارم یه روز مزخرفه.آخه مرد چیکار کنه هم برا خانومش هم مادرش هم مادر زنش باید کادو بخره اونم با این اوضاع خراب اقتصادی .لعنت به اونایی که این مناسبتارو جا انداختن
ای بابابیخیال مگه واسه کسی داریم زندگی میکنیم؟ این مناسبتا من دوسدارم فقط برم بیرون بگردیم ی خاطره خوب بشه ن کادو کادو هروقت دوس داشته باشه بخره این همه روز
ی روز ی لره.................................................. میشه دکترملک حسینی تنهاپزشک پیوندکبد درآسیا_ی روز ی لره میشه علی مردان خان که به ارتش رضاشاه میگه هرعقابی بخوادازآسمان این کشورعبورکنه بایدپرهاشوباج بده_ی روز ی لره میشه پروفسورموسیوند وقلب مصنوعی رو اختراع میکنه_ی روز ی لره میشه پروفسورکرمزاده استادجهانی ریاضی _ ی روز ی لره میشه احسان کامرانی استاد دانشگاه هاروارد ومخترع قرنیه مصنوعی_ ی روز ی لره میشه بانوقدم خیررهبرمبارزان عشایردربرابرانگلیس_ ی روز یه لره میشه بهنام محمدی راد اولین نوجوان شهیدراه وطن_ ی روز ی لره میشه حسین پناهی که حرفاش تاابدماندگار می مونه_ ی روز ی لره میشه آریوبرزن فرمانده ارتش داریوش💖💖