من در یک حکمی که احتیاط واجبه میخام از اقای سیستانی عدول کنم به مرجع اعلم بعدی. حکمشون هم اینه که برای هر قسمت از غسل باید از زیر دوش بریم کنار و دوباره بریم زیر اب .من چون یادم میره میخام عدول کنم. کدوم مرجع اعلم هست و این حکم رو نداره
مگه به فتوای آیتالله سیستانی باید از زیر دوش بریم بعد از هر قسمت غسل و دوباره برگردیم؟ منم ایشون مرجعم هستند ولی نمیدونستم و هیچوقت اینطوری غسل نکردم.!
امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت و غم هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهای ما هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته.
یعنی اگه اینطوری انجام ندیم چی میشه؟ من میترسم یادم بره.
امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت و غم هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهای ما هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته.
خب تو تاپیکم گفتم دیگه. باید به یک مرجع العم دیگه که این حکم رو نداره مراجعه کنیم. در این مسیله. چون ...
کلا اگه مراجعه نکنیم به یک مرجع اعلم دیگه و مثل قبل غسلمون رو انجام بدیم مشکلش چیه؟ یعنی باطله؟ آیت الله مکارم نظرشون چیه؟
سلام. زنگ زدم مرکز پاسخگویی به سؤالات شرعی. گفتند اعلم بعدی آیت الله وحید خراسانی هستند و بعد از ایشون هم آیت الله شبیری زنجانی. گفتند تو این موضوع میتونم به آیت الله شبیری زنجانی رجوع کنم و موضوع نگران کننده ای نیست.
کاربر خانم هستم،..اگه چیزی رو تغییرندی(یعنی بازم انتخابش کردی!)زیاد به این جمله فکر کن شاید تونستی خودت رو تغییر بدی.به هیچ عنوان درخاست دوستی قبول نمیکنم.
مخالف دواتیشه در ازدواج سن پایین هستم و تلاشم رو هم میکنم که اقناع کنم و اگر دیدم درکی نداره دیگه هیچ تلاشی نمیکنم☺حافظه بسیارقوی دارم پس نخوایی حرفهایی که قبلا زدید رو انکار کنید یا با به رخ کشیدن تحصیلات وغیر من رو تسلیم کنید ☺۵سال دیگه ی مترجم حاذق هستم که قراره در سفارتخانههای عربی کار کنم،بزرگترین ارزوی من هست😍😍❤