2777
2789
عنوان

فرهنگیان وکنکور

2329 بازدید | 182 پست

ازاونجایی که همیشه سئوالات درباره فرهنگیان وکنکورازم توخصوصی وپست هازیادپرسیده میشه این تاپیک روزدم که اگرسئوالی داریدبپرسیدوجوابش هم بمونه .

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!

سلام عزیزم

شما اطلاع دارید که کسی که آموزش ابتدایی قبول شده باشه میتونه تغییر مقزع بده به دبیرستان یا مشاوره 

یا اینکه از سال اول خدمتش بره اداری کار کنه 

برای کار تو بخش اداری باید چیکار کنیم به کجا درخواست بدیم من سال دیگه فارغ التحصیل میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

سلام لطفا اگه علاقه دارید وارد شغل معلمی بشید نه برای استخدام و نه برای حقوق

حقوقش کمه و کارش سخت با علاقه بیاید تا فردا مدیون بچه های مردم نباشید چون بحث حق الناسه اگر یک کار و یک رفتار و یا حتی یک پوشش نامناسب و بچه ببینه و تقلید کنه تا اخر دنیا باید پاسخگو باشید.

والسلام

2802
سلام عزیزم شما اطلاع دارید که کسی که آموزش ابتدایی قبول شده باشه میتونه تغییر مقزع بده به دبیرستان ...

اداره هم باز باید منطقه بخواد و یه جورایی اشنا داشته بلشی و بری درخواست بدی مثلا اداره محل خدمت من خانوم نداره

رتبه ات چند شد عزیزم روزی میانگین چقدر میخوندی و اینکه در صدات رو بگو  به نظرت تو پنج ماه میشه ...

من رتبه1664منطقه سه بودم.

درروزهای مدرسه هم بین4تا6ساعت کمتریابیشتربستگی به کارای مدرسه وکلاساداشت.

تعطیل هم 8تا10ساعت

درصدامم اینطوربود

فارسی45

عربی82

دینی95

زبان30

ریاضی10

اقتصاد44

فنون77

فلسفه ومنطق30

جامعه شناسی32

روانشناسی57

عربی تخصصی70

چرانشه اگربابرنامه ریزی ومطالعه مداوم باشه حتمامیشه یه برنامه خوب بشه ریخت خوب میشه خوند

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!
سلام عزیزم شما اطلاع دارید که کسی که آموزش ابتدایی قبول شده باشه میتونه تغییر مقزع بده به دبیرستان ...

سلام

بستگی به نیازمحل تحصیل داره بایدبااداره آموزش وپروش محل زندگیتون بگیدببینندمیشه تغییرمقطع دادیانه

قبلامیشده امابخش نامه جدیدکه اومده میگه نه حتی ادامه تحصیل برای ارشدهم بایدمرتبط بارشته کارشناسی باشه 

سلام لطفا اگه علاقه دارید وارد شغل معلمی بشید نه برای استخدام و نه برای حقوق حقوقش کمه و کارش سخت ب ...

بله دقیقا

ازدورهمه فکرمی کنندهمه چی خوبه

امافقط علاقه هست که باعث میشه آدم ادامه بده

کسی که علاقه نداره نمیتونه دووم بیاره

2801