2777
2789
عنوان

برفک دهان کودک 11 ماهه

1658 بازدید | 13 پست

سلام 

دخترم 11 ماهشه حدود 3 هفته اس دهانش برفک زده، دکتر بردم نیستاتین ومحلول کانازول داد. 

خودم تو نت خوندم جوش شیرین هم خوبه امتحانش کردم واقعا هم تاثیر داره. 

مسئله اینه که تمام نمیشه همیشه یکی دوتا دونه ته حلقش میمونه و از بین نمیره و اگر ی روز دارو نزنم تمام لپهاش پر میشه 😭

محلول کانازول رو دکتر گفت هر 12 ساعت یک قطره تو هر لپش بزنم و نیستاتین هم هر 6 ساعت 10 قطره تو هر لپ، اینم بگم من تو دادن دارو یکم ترسیدم چون روش نوشته محلول موضعی 

اسباب بازی ها دست ها و و تمام چیزایی که استفاده میکنه رو تند تند میشورم 

اگر مامانی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه 

پسر من ۳ دوره نیستاتین خوب نشد

کشت داد و بعدشم فلوکونازول بهش دادن

۴ ماهشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر منم دوبار گرفت ولی هربار با مصرف دو روزه نیستاتین خوب شد بنظرم دوباره ببر دکتر

من هم میدم تو دو سه روز دیگه هیچی تو دهنش نمیبینم، بازم ادامه میدم تا اون قطره تمام بشه ولی همین که یک صبح تا شب ندم پر میشه و برمیگرده، 

بنظرم به پزشک مراجعه کنید برفک برای بچه عادی هست ولی نه تا این حد

آره حتما میبرم، ولی خیلی نگرانم که از سیستم ایمنی بدنش باشه 😢 اولا رو زبانش هم میزد اما الان بیشتر تو لپش میزنه 

چرا تمام نمیشه واقعا 

آره حتما میبرم، ولی خیلی نگرانم که از سیستم ایمنی بدنش باشه 😢 اولا رو زبانش هم میزد اما الان بیشتر ...

شیشه شیر یا پستونک نمیدی بهش پسر من دکترش پستونکش رو ممنوع کرد دیگه ندادم و نگرفت بعدش

چهارمین کاربریمه😥
فلوکونازول رو چجوری مصرف کردین؟ ممنون از جوابتون

۵۰ میل هر روز تا ۳ روز

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
شیشه شیر یا پستونک نمیدی بهش پسر من دکترش پستونکش رو ممنوع کرد دیگه ندادم و نگرفت بعدش

با شیشه بهش آب میدم و هربار میشورم و آبش رو عوض میکنم. ولی پستونک کلا نمیدم