من سیر داغ درست کردم گذاشتم فریزر چون مصرف دیگه ندارم.
بله اون روش هم خوبه.
اگر تا یک ماه مصرفش میکنی میتونی بذاری یخچال
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پوست می گیرم با یه مقدار نمک می ریزم تو غذاساز پوره میشه تو یه شیشه تمیز و استریل شده می ریزم روشم تا یه مقدار تقریبا نیم سانت روغن زیتون می ریزم روش میذارم یخچال استفاده می کنم. ولی به نظرم زیاد درست نکن به اندازه یکی دو ماه البته بعضیا برا یه سالم درست می کنن
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!