2777
2789

بهترین فیزیوتراپی در شهریار اندیشه فاز یک که کسی میشناسه ؟

لطفا نظرات خود را با من اشتراک بزارید

مرسی از همکاری شما

تجریحا لیزر پرتوان یا مگنت داشته باشه و بهتره که فیزیوتراپی در اندیشه باشه

بنظرم توی اندیشه و شهریار بهترین فیزیوتراپی اندیشه،  فیزیوتراپی همگام  هست

https://hamgampt.ir  این سایتشونه

نوبت دهی شون فقط از طریق واتس آپ است

تلفن جواب نمیدن با بیمه هم قرار داد ندارن

ولی خدایی کارشون خوبه  دوتا زوج فیزیوتراپیست هستن  دکتر عافیت و دکتر محرابی

بنظرم توی اندیشه و شهریار بهترین فیزیوتراپی اندیشه،  فیزیوتراپی همگام  هست   https:/ ...

مرسی اتفاقا الان با یکی از همسایه صحبت کردم همینو گفتن  فیزیوتراپی همگام در اندیشه فاز یک ، بهترین فیزیوتراپی اندیشه و شهریار است 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم توی اندیشه و شهریار بهترین فیزیوتراپی اندیشه،  فیزیوتراپی همگام  هست   https:/ ...

بله منم هم  فیزیوتراپی در اندیشه یا شهریار را فیزیوتراپی همگام اندیشه فاز یک را پیشنهاد میکنم 

شماره شون

02165621909 

اما تلفن گویا هست  باید نسخه را  در  واتس آپ ارسال کنید

منم میخوام برم فیزیوتراپی در اندیشه اما بین فیزیوتراپی همگام در اندیشه و فیزیوتراپی ایرانمال در تهران و فیزیوتراپی رامتن در شهرک غرب نمیدونستم کدوم رو انتخاب کنم  اما اینطوری که شما عزیزان گفتید  میرم فیزیوتراپی همگام در شهریار اندیشه  فکر میکنم هم نزدیک خونه مون هست  هم شما گفتید جزو بهترین فیزیوتراپی های اندیشه

منم توی شهریار و اندیشه اکثر فیزیوتراپی ها را رفتم دیدم  بیشتر سر مسائل بهداشتی مشکل داشتن   اما این فیزیوتراپی همگام در اندیشه فاز یک را رفتم دیدم  خیلی خوب و عالی برای هربیمار پکیج بهداشتی جدا دارند

هم پد های فیزیوتراپی جدا هست مخصوص هر بیمار  هم کش های فیزیوتراپی جدا هست میده به خودمون کلا ببریم برای خودمون 

ولی جاهای  دیگه دیدم کش مشترک  استفاده میکردن

ولی فیزیوتراپی همگام در اندیشه  واقعا همه چیز را رعایت میکنن و  بهداشت خیلی خوب دارند

خانم دکتر محرابی خیلی مهربان و با علم هستند واقعا بهترین فیزیوتراپی در اندیشه و شهریار  فیزیوتراپی همگام است  خیلی خوب هستند  خدا خیرشون بده

https://hamgampt.ir

اینم آدرس اینستاگرام شون هست

https://instagram.com/hamgampt.ir 

منم توی شهریار و اندیشه اکثر فیزیوتراپی ها را رفتم دیدم  بیشتر سر مسائل بهداشتی مشکل داشتن &nbs ...

سلام  مرسی که فیزیوتراپی همگام شهریار  رو معرفی کردید  من از طریق صفحه شما آشنا شدم باهاشون

عصب دستم در اثر شکستگی استخوان بازو قطع شده بود و دکتر گفته بود فیزیوتراپی ، رویش مجدد عصب دستت رو تحریک میکنه و من با مراجعه با این مرکز فیزیوتراپی ، صحت و سلامتیم رو بدست آوردم ، واقعا ممنونم از راهنمایی تون 

همانطور که گفته بودید عالی بودن

و عالی هستند

هم دکتر عافیت  هم خانم  دکتر محرابی  که خیلی مهربون هستند

سلام سلام  صدتا سلام  چطورید بچه ها؟ 

2 ماه قبل از روی اسب توی شهریار زمین خوردم مچ پام شکست، رفتم ارتوپد و گچ گرفت توی درمانگاه مرکزی فاز 3،  بعد از اینکه از گچ باز شد خیلی درد داشتم و خشک بود پشت پام  دکتر ارتوپد اندیشه گفت باید بری فیزیوتراپی، اما خودش گفت فیزیوتراپی این درمانگاه خوب نیست  منشی ویزیت میکنه!  گفت برو جایی که خود فیزیوتراپیست برات کار کنه، منم سرچ کردم از طریق همین سایت با فیزیوتراپی همگام آشنا شدم

واقعا میتونم بگم فیزیوتراپی همگام بهترین فیزیوتراپی در اندیشه و بهترین فیزیوتراپی در شهريار هست

برای من از دستگاه تکار و مگنت استفاده کردن که باعث شد قسمتی که جوش نخورده بود هم زودتر جوش بخوره، الان خیلی خوب شده راه رفتنم

خانم دکتر محرابی کلی تمرین و توضیح میداد هرجلسه و بهترین دستگاه های فیزیوتراپی رو دارند هم جدیده هم بهداشت رو رعایت می‌کنن توی این اوضاع کرونا

مادر شوهرم اتفاقا چند ماه قبل اینکه من مچ پام بشکنه رفته بود فیزیوتراپی همین درمانگاه اصلا بهداشت رعایت نمی‌کردن و سایل جدا نمیدادن به مریض ها  مادر شوهرم چون میخواست ارزون تر باشه و با بيمه کارش انجام بشه میرفت درمانگاه فاز 3  ولی من دکتر ارتوپدم گفت باید بری یه فیزیوتراپی خوب 😘😍برای همین سرچ کردم و شما عشقا گفتید فیزیوتراپی همگام 

منم رفتم خداروشکر عالی شدم  

واقعا ممنون ازتون 

https://hamgampt.ir/shahriar-andisheh-new-town-physical-therapy/

بعد یه چیزی هم بگم بهتون  مادرشوهر من میگفت فیزیوتراپی دیگه ای که رفته بود توی درمانگاه اصلا دستگاه هایی که برای مچ پای من بود رو نداشتن

توی این منطقه مثلا دستگاه ایرکاپرشن را فقط فیزیوتراپی همگام دارد

یا دستگاه تکار را فیزیوتراپی همگام دارد

من اول مچ پام خیلی باد  داشت اما همین ایرکاپرشن رو  گذاشتن حسابی تورم پام کم شد

آدرسشون رو هم که گفتید دیگه  اندیشه فاز۱ 1 شاهد شرقی

آیا در جستجوی بهترین فیزیوتراپی در اندیشه فاز یک هستید ؟

میتوانید به فیزیوتراپی همگام شهریار ، فاز یک ، شاهد شرقی مراجعه کنید ، ما در مرکز توانبخشی همگام با جدید ترین تجهیزات ، لیزر پرتوان ، مگنت درمانی ، تکار ، طب سوزنی در خدمت شما همشریان عزیز از شهریار و اندیشه و فردیس هستیم

جهت تعیین نوبت به شماره 09031903716 در واتس آپ پیام ارسال کنید و نسخه خود را ارسال نمایید

فیزیوتراپی کاهش اسپاسم عضلات ، افزایش توانه عضلات ، طب سوزنی کمر و گردن

تاثیر فیزیوتراپی توانه عضلات تحلیل رفته و ضعیف شده ، بخصوص بعد از جراحی ، اوزون درمانی ، تزریق داخل مفصل یا نخاع و همچنین تاثیرات نوروماسکولار الکتروتراپی ، به معنای دیگر بهبودی هماهنگی عصب و عضله مخصوصا در ورزشکاران ، و سالمندان دارای بیماری های نورولوژی میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
• افزایش قدرت و توانه عضلات و جلوگیری از آتروفی یا ضعف عضله
• بهبود تعادل در انقباض هماهنگ عضلات در بیماران نورولوژی
• حمایت عضلاتی از مفصل و پیشگیری از آسیب بیشتر یا مجدد مفصل
• کاهش التهاب عضلات درگیر شده در حادثه ها
• افزایش خون رسانی و مواد مغذی به عضلات 
• بهبود تعادل راه رفتن با تقویت عضلات اندام تحتانی بعد از جراحی

بصورت کلی توانبخشی همراه با تمرینات مخصوص هر بیمار ، باتوجه به مشکل بیمار شامل موارد مختلفی میباشد که الکتروتراپی یکی از بخش های کوچک و کوتاه درمان است ، فیزیوتراپی توانه عضلات یعنی افزایش قدرت و استقامت عضله ، با الکتروتراپی همراه با تمرین مناسب اثر گذار میباشد اما بدون تمرین درمانی بجز در موارد قطع عصب و پیوند عصب ، درمان مناسب باید همراه با تمرین باشد تا بهترین نتیجه از فیزیوتراپی حاصل شود ، درصورتی که بیمار به هردلیلی قادر به انجام حرکات بصورت فعال نباشد بعنوان مثال در بیماری های مغز و اعصاب ، لازم است تا شرایط انجام تمرین حداقل بصورت غیر فعال همراه با الکتروتراپی فراهم شود .

بهترین نوع تمرین حرکات فعال ، همراه با مقاومت مناسب جهت افزایش توان موثر عضلات ، بخصوص در عضلات تحمل کننده وزن بدن است . برای این منظور به بیمار وزنه های کشی یا ویت کاف داده میشود تا تمرینات را مطابق برنامه درمانی مخصوص همان بیمار انجام دهد . در فیزیوتراپی همگام اندیشه ، تمام پروتکل های درمانی با بروز ترین منابع توانبخشی دنیا و مناسب هر بیمار با توجه به شرایط و تاریخچه بیماری برنامه ریزی میشود ، از فاکتور های عمومی و تاثیر گذار در تعیین نوع برنامه درمانی برای فیزیوتراپی توانه عضلات ، میتوان به جنسیت ، سن ، وزن اشاره کرد.
همچنین موارد اختصاصی موثر در تعیین تمرینات فیزیوتراپی به شرح زیر است :
• محل درد و مشکل و مفاصل درگیر 
• حفظ تقارن در تقویت عضلات هر دو طرف در اندام های بیمار
• سابقه بیماری های نورولوژی همانند تشنج و صرع و سکته مغزی 
• سابقه فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی و ضربان قلب 
• دیابت و بیماری های هورمونی و غدد درون ریز بدن 
• سابقه جراحی ارتوپدی و وجود یا عدم وجود پروتز در بدن

اگر بدنبال بهترین فیزیوتراپی و جدیدترین روش های درمانی روز دنیا هستید و میخواهید بهترین نتیجه را از توانبخشی بخصوص بعد از جراحی دریافت کنید میتوانید جهت معاینه ، ارزیابی و مشاوره فیزیوتراپی بصورت رایگان و آنلاین با واتس آپ مطب تماس بگیرید و از سوالات خود را درباره برنامه توانبخشی و فیزیوتراپی رویش مجدد عصب بعد از جراحی پیوند ، در مرکز فیزیوتراپی همگام شهریار اندیشه فاز یک بپرسید.

شماره تماس :

09031903716 - آدرس : شهریار ، اندیشه ، فاز یک ، شاهد شرقی ، نرسیده به انتهای خیابان ، مجتمع تجاری اداری گل یاس طبقه دوم واحد 8

پیوند عصب به این صورت نیست که شما یک سیم قطع شده از وسط را به سر دیگر متصل کنید یا مثل جراحی تاندون عضلات نیست که به راحتی به محل مورد نظر بخیه میزنند ، در جراحی پیوند عصب فقط غلاف عصب مقابل دیگری قرار میگیرد و این خود سیستم عصبی بدن است که باید باقی کار را انجام دهد ، بنابراین باید در دوران نقاهت همانطوری که محل جراحی را تمیز نگه میدارید تا عفونت نکند ، کارهای لازم جهت تسریع فرانید ارتباط پایانه های عصبی را نیز انجام دهید ، برنامه توانبخشی منظم جهت فیزیوتراپی رویش مجدد عصب بعد از پیوند عصب بسیار مهم و تاثیر گذار است .

جواب این سوال بسیار پیچیده است ، با ما همراه باشید تا پاسخ جامعی درباره برنامه توانبخشی بعد از جراحی ها و همچنین تاثیر درمان های فیزیوتراپی رویش عصب بعد از پیوند یا درمورد آسیب های عصبی که جراحی نشده اما جهت تغذیه بهتر و خون رسانی به بافت آسیب دیده نیاز به فیزیوتراپی دارد ، دریافت کنید .
جواب کوتاهی که میتوان به این سوال داد بله است ! به شرطی که تمام شرایط جهت بهبودی عصب فراهم باشد ، بعنوان مثال بیماری های زمینه ای مانند دیابت میتواند این فرایند را آهسته کند و حتی متوقف شود . عدم وجود عفونت در محل جراحی ، داشتن جواب نوار عصب و عضله با نتیجه مطلوب بعد از جراجی پیوند عصب برای فیزیوتراپی و رویش پایانه های آکسونی که لازم است به محل مورد نظر برسند ضروری میباشد .

• کاهش تورم و التهاب ناحیه جراحی
• تحریک عصب قطع شد جهت رشد سریع تر
• افزایش تحرک بافت پوست و زیر پوست در ناحیه اسکار جراحی
• تغذیه بهتر عصب و عضله بعد از لیزر درمانی
• افزایش انرژی میتوکندری ها و تسریع رویش عصب
• همراهی لیزر با فیزیوتراپی و تمرین درمانی نتیجه های مطلوبی دارد

بصورت خلاصه تمام اقدامات و تجهیزات موجود در فیزیوتراپی همگام شهریار و اندیشه مانند الکتروتراپی و لیزر پرتوان و مگنت درمانی و همچنین تکار میتواند بصورت مستقیم بر بهبود عصب آسیب دیده تاثیر مستقیم بگذارد و با فیزیوتراپی رویش عصب را تسهیل نماید ، اما باید هرکدام از این روش ها بصورت کامل توسط فیزیوتراپیست برای بیمار انجام شود و از سپردن برنامه درمانی خود به اشخاص فاقد صلاحیت خودداری نمایید ، برنامه توانبخشی بعد از پیوند عصب ، به آگاهی و علم بالایی نیاز دارد و از آنجایی که بیمار مدت زمان محدودی فرصت دارد تا به بهبودی عصب دست یابد جای هیچ گونه اشتباه و خطایی نیست ، بنابر این از خود بیماران توقع توجه و هوشیاری کامل میرود که اجازه دخالت افراد فاقد صلاحیت را ندهند

الکتروتراپی از دو جهت و دو نوع مختلف میتواند در برنامه فیزیوتراپی رویش مجدد عصب قرار داشته باشد . یکی از نظر تحریک مستقیم عصب آسیب دیده جهت رشد بیشتر و سریع تر و افزایش متابولسیم در موضع هدف درمان ، یکی از نظر حفظ عضله ای که عصب آن آسیب دیده ،تا با جلوگیری از آتروفی یا ضعف عضلات ، فرصت کافی فیزیوتراپی عصب را داشته باشیم تا در زمان بازگشت عصب و اتصال کامل پایانه های عصب ، حرکت عضله و تحریک عضله بصورت صحیح اتفاق بیافتد و با ادامه فیزیوتراپی توانه موثر عضلات حفظ شود تا به بهبود کامل دست یابید .
جریان الکتریکی ، لیزر ، مگنت میتواند به فرایند درمان کمک بسیاری کند ، اعصاب بدن جهت ترمیم نیاز به کمک دارند ، بخصوص بعد از جراحی ، معمولا برنامه درمانی جهت بهبودی کامل بیشتر از 3 ماه میباشد .

https://hamgampt.ir/rooyesh_nerve_pt_shahriar/

حتما برای شما هم سوال شده که آیا فقط بیماران و افراد آسیب دیده باید به فیزیوتراپی در شهریار مراجعه کنند یا کسانی که در سلامت کامل هستن هم ممکن است نیاز داشته باشند تا از خدمات ما بهره ببرند ، در مطلب زیر به پرسش هایی پاسخ میدهیم که چطور و چگونه میتوانیم با فیزیوتراپی صحت و سلامتی اکنون خود را حفظ یا بهتر کنیم .

دلایلی زیادی وجود دارد اما مهم ترین و کاربردی ترین موارد که فیزیوتراپی به صحت و سلامتی شما کمک میکند را در زیر نام میبریم :
• ارزیابی دوره ای ساختار ستون فقرات
• ارزیابی قدرت عضلاتی اسکاتی
• ارزیابی سبک زندگی و تمرین های روزانه
• مشاوره در پیشگیری از بروز بیماری های عضلانی اسکلتی
• مشاوره تمرین درمانی در تمامی سنین به ویژه سالمندان
• افزایش اطلاعات درباره تاثیر فیزیوتراپی بر افزایش صحت و سلامتی
• آشنایی با روش های درمانی دیگر
• کاربرد های زیبایی و لاغری فیزیوتراپی و لیزر و تکار و مگنت

دستگاه های مانند تکار ، میتواند به اهداف مختلفی استفاده شود ، مثلا برای لاغری و کاهش چربی ، جوانسازی پوست و لیفت و از بین بردن استرچ مارک ها ، یا حتی برای افزایش انعطاف در ورزشکاران مثلا ژیمناستیک کاران یا شناگران ،
دستگاه های الکتروتراپی و تحریک الکتریکی عصب و عضله نیز در افراد سالم بخصوص ورزشکاران کاربرد فروان دارد ، بجز اینکه فیزیوتراپی در آسیب های ورزشی به افزایش صحت و سلامتی کمک میکند در ورزشکارانی که بدنبال بهبود قدرت و افزایش توان عضلات در برابر خستگی و حتی افزایش حجم عضله هستند نیز کابرد دارد .
طب سوزنی و سوزن خشک نیز کاربرد های زیادی در زمینه زیبایی ، لیفت صورت و شکم ، لاغری و چربی سوزنی دارد ، شما میتوانید به مراجعه به مراکز فیزیوتراپی در شهریار و اندیشه از مشاوره در این زمینه استفاده نمایید .

خیر ، قطعا اگر فیزیوتراپی توسط شخص فیزیوتراپیست دارای شماره نظام پزشکی برای شما انجام شود هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد ، اما اگر فردی که دارای صلاحیت نیست و فیزیوتراپیست نیست دستگاه های فیزیوتراپی برای شما استفاده کند ممکن است صحت و سلامتی شما به خطر بیافتد ، اما بصورت ویژه درباره کاربرد های زیبایی باید به اطلاع شما برسانیم که هیچ خطر و عوارضی ندارد و حتی باعث بهبود موارد زیادی در بدن میشود ، بعنوان مثال وقتی شما با دستگاه تکار سطح چربی دور شکم را کم میکنید علاوه بر کاربرد زیبایی فیزیوتراپی به سلامتی خود در زمینه وزن و کاهش آن نیز کمک کرده اید .

با افزایش سن ما شاهد کاهش سطح فعالیت افراد ، بخصوص بازنشسته های عزیز هستیم ، از آنجایی که در اکثر موارد افراد در سنین قبلی ورزش و تمرین های روزانه نداشته اند ، با شروع دوران بازنشستگی فرصت خوبی است تا جهت پیشگیری از هر بیماری عصبی عضلانی و همچنین پوکی استخوان ، با مراجعه به فیزیوتراپی و مشاوره تمرین درمانی ، به صحت و سلامتی خود کمک کنند و با این روش به نوعی سلامتی را برای خود بیمه کنند ، تا وقتی میتوان از بیماری پیشگیری کرد چرا باید بعد از ابتلا برای درمان اقدام کرد ؟ در مواردی مثل پوکی اسخوان و کاهش قدرت عضلات در سنین بالا پیشگیری مهم تر از درمان است .

کاربرد های دستگاه های فیزیوتراپی ورزشی بسیار گسترده است ، از موارد مهم و کاربردی تر آن میتوان به کاهش اسپاسم عضلات بعد از تمرین ، افزایش حجم عضلات ، افزایش قدرت و استقامت ، کاهش تورم بعد از تمرینات سخت در اندام تحتانی و یا شانه بخصوص در شناگران ، پیشگیری از اثرات منفی التهاب زانو بعد از مسابقات ورزشی سخت ، کاهش فشار بر مفصل مچ پا در ژیمناستیک ، و خیلی موارد دیگر اشاره کرد .
در رشته های بدن سازی و فیتنس ، مشاوره فیزیوتراپی جهت ارائه برنامه تمرینی اصولی مطابق و استاندارد های بین المللی میتواند به پیمودن یک مسیر اصولی در این ورزش به شما کمک کند ، همیشه باید تمرین های بدن سازی را از افرادی که بر آناتومی بدن انسان تسلط کامل دارند دریافت نمایید .

https://hamgampt.ir/physiotherapy_sehat_salamati_shahriar/

من برای زانو چپم  عمل اصلاح راستا یا همون زیبایی انجام دادم که صاف تر بشه و براش رفتم فیزیوتراپی صحت ، 10 جلسه توی شهریار بعد رفتم پیش دکترم  و اصلا راضی نبود  گفت باید زانو ت خم میشد  خوب فیزیوتراپی نکرده  بعد دوباره فیزیوتراپی نوشت  اینبار  رفتم فیزیوتراپی همگام توی اندیشه فاز یک، البته قبلش یکسر رفتم فیزیوتراپی درمانگاه مرکزی فاز 3 اندیشه  که دیدم اونجا هم مثل  فیزیوتراپی صحت منشی ها  فیزیوتراپی را انجام میدن  برای همین دوباره گشتم و اینبار فیزیوتراپی همگام را پیدا کردم  دیدم همه جا نوشتن که خیلی خوبه و خوشون انجام میدن  برای همین رفتم فیزیوتراپی همگام و انصاف تفاوت کارشون با بقیه جاها زمین تا آسمونه  آقای دکتر عافیت و خانم دکتر محرابی هردوشون با مریض  شخصا کار میکنن و البته  قیمت فیزیوتراپی شون هم با جاهای دیگه متفاوت‌ هست😁   فیزیوتراپی منو درمانگاه فاز 3 که منشی ها انجام میدادن مثل  فیزیوتراپی صحت میگفت جلسه ای 100  ولی در فیزیوتراپی همگام چون بصورت تخصصی تمرین درمانی بعد از جراحی زانو برام انجام میدادن جلسه ای 350 بود

حدودا 1ساعت و ربع الی 1 ساعت و نیم زمان فیزیوتراپی بود   

برخلاف فیزیوتراپی صحت که کل فیزیوتراپی من 30 دقیقه طول میکشید

خیلی اذیت شدم سر اینکه اشتباه کردم رفتم فیزیوتراپی صحت  درمانم خیلی عقب افتاد و اگر به قول دکترم همون اول خسیس بازی در نیاوره بودم و رفته بودم همین فیزیوتراپی همگام  زودتر و بدون درد کارم راه می‌افتاد 

خود دکترم فیزیوتراپی همگام را معرفی کرد که بعد جراحی برم و تاکید کرد که اینا کارشون خوبه ولی من اشتباه کردم و ده جلسه اول ام رو رفتم فیزیوتراپی صحت و که زانو رو خراب کرد

بهرحال خیلی خوشحال شدم که شما ها هم از فیزیوتراپی همگام راضی بودید و شانس تون زده اول فیزیوتراپی همگام اندیشه رفتید  

من بدشانس اول صحت رفتم که خیلی بد بود

الان زانوم تا 130 درجه هم میشه و احتمالا باقی ش  در طی یکسال باید خم بشه   از عمل اصلاح راستای زانو ام خیلی راضی ام  بیمارستان فیاض بخش عمل کردم  بهترین ارتوپد ها شهریار اونجا عمل میکنن  الکی نرید پول بدید توی بیمارستان نور عمل کنید

من ارتوپدم دکتر خسروانی بود و خیلی هم عالی عملم کرد

خیلی خیلی دکتر خوبیه  خیلی های دیگه که با ارتوپد های بیمارستان نور توی خود بیمارستان عمل کرده بودن  پاشون خیلی بد شده بود  من حسابی سر جراحی ام  سرچ کردم  تا دکتر خسروانی مقدم رو پیدا کردم

تنها اشتباهم همین فیزیوتراپی صحت بود که نباید میرفتم

دست  همتون درد نکنه که این تاپیک رو زدید  واقعا پیدا کردت بهترین فیزیوتراپی در شهريار خیلی سخته  اصلا اولش معلوم نیست که فیزیوتراپی شون خوبه یا نه 

مثلا یکی از تفاوت‌ های جالبه فیزیوتراپی همگام با جاهای دیگه  اختصاص دادن لوازم فیزیوتراپی مخصوص هربیمار بصورت شخصی بود  من فیزیوتراپی صحت  که میرفتم حالم بهم می‌خورد از عدم بهداشت شون  از این مریض کش ها رو برمی‌داشت میزاشت روی اون مریض  يه کثیف کاری بود که نگو   ولی واقعا فیزیوتراپی همگام بهترین فیزیوتراپی شهریار و اندیشه هست 

خدا خیرشون بده  خانم دکتر محرابی رو  حتما اگر کمر درد و گردن درد دارید  برید  چون ایشون طب سوزنی انجام میدن و خیلی سریع درد کم میشه  من بخاطر عمل زانو ام  یکم کمر درد شدم که با طب سوزنی در فیزیوتراپی همگام شهریار خیلی خیلی خوب شدم 

البته طب سوزنی شون از این الکی ها نیست اسم کاری که میکنن  سوزن خشک هست توی سایت و اینستاگرام شون توضیح کامل دادن 

https://hamgampt.ir/سوزن-خشک-یا-dry-needling-در-فیزیوتراپی-همگام-شهری/

من لینک توضیح سوزن خشک رو میزارم ولی نمیدونم مطابق شرایط سایت هست یا نه  ولی اگر پاک شد  خوتون سرچ کنید توی گوگل  طب سوزنی  فیزیوتراپی همگام  سایت شون میاد

hamgampt.ir

من برای زانو چپم  عمل اصلاح راستا یا همون زیبایی انجام دادم که صاف تر بشه و براش رفتم فیزیوتراپ ...

اتفاقا منم  پدرم را بردم طب سوزنی در فیزیوتراپی همگام برای گردنش  خیلی بهتر شد   قبل فیزیوتراپی گز گز و بی حسی از گردن میزد به دستش ولی بعدش اصلا دیگه گزگز نداره   

من برای زانو چپم  عمل اصلاح راستا یا همون زیبایی انجام دادم که صاف تر بشه و براش رفتم فیزیوتراپ ...

آخ آخ  دختر چه کاری بود کردی   وقتی میدیدی خود فیزیوتراپیست نمیاد کارت انجام بده  نمیرفتی دیگه     چه کاری بود ١٠ جلسه بری بعد  دکترت  دعوات کنه خوبه! 

تازه خوب شد فیزیوتراپی درمانگاه شبانه روزی فاز 3 نرفتی  🤣   اونجا که کلا دکترش 1روز در هفته میاد پولا رو میگیره از منشیه  و   میره

فیزیوتراپی فاز 3    چهارتا منشی داره  کلا کار معاینه  و درمان و تمرین دادن و ندادن به مریض انجام میدن و خود دکترش نیست کلا  هیچ نظارتی هم روی این جور مراکز نیست   چون  ارزون تر و قیمت پایین تر از بقیه میگیرن کسی ازشون شکایت نمیکنه و  کاری شون ندارن

من از اول همین فیزیوتراپی همگام رفتم  خیلی هم راضی بودم  ولی مامانم بخاطر هزینه رفته همین فیزیوتراپی درمانگاه شبانه‌روزی فاز ٣  بنده خدارو منشیه سوزونده دستشو   یه تاول بزرگ روی آرنجش هست   با دستگاه فیزیوتراپی سوخته

دیگه نرفت  حالا منتظریم تاولش خوب بشه  ببریم همین فیزیوتراپی همگام 

به خدا آدم چند برابر پول بده اما کار درست براش بکنن ارزش داره   فیزیوتراپی همگام از همه جا گرون تر میگیره   یعنی در اصل به قول خود دکتر عافیت تعرفه مصوب وزارت بهداشتو  میگیرن نه بیشتر   و کارشون واقعا عالی هست

ولی بقیه فیزیوتراپی ها چون کار بلد نیستن یا میدن  دست منشی  قیمت پایین تر میگیرن که مریض داشته باشن

شما وقتی میرید فیزیوتراپی همگام از همون قدم اول خوبم  میشی  😁