من برای زانو چپم عمل اصلاح راستا یا همون زیبایی انجام دادم که صاف تر بشه و براش رفتم فیزیوتراپی صحت ، 10 جلسه توی شهریار بعد رفتم پیش دکترم و اصلا راضی نبود گفت باید زانو ت خم میشد خوب فیزیوتراپی نکرده بعد دوباره فیزیوتراپی نوشت اینبار رفتم فیزیوتراپی همگام توی اندیشه فاز یک، البته قبلش یکسر رفتم فیزیوتراپی درمانگاه مرکزی فاز 3 اندیشه که دیدم اونجا هم مثل فیزیوتراپی صحت منشی ها فیزیوتراپی را انجام میدن برای همین دوباره گشتم و اینبار فیزیوتراپی همگام را پیدا کردم دیدم همه جا نوشتن که خیلی خوبه و خوشون انجام میدن برای همین رفتم فیزیوتراپی همگام و انصاف تفاوت کارشون با بقیه جاها زمین تا آسمونه آقای دکتر عافیت و خانم دکتر محرابی هردوشون با مریض شخصا کار میکنن و البته قیمت فیزیوتراپی شون هم با جاهای دیگه متفاوت هست😁 فیزیوتراپی منو درمانگاه فاز 3 که منشی ها انجام میدادن مثل فیزیوتراپی صحت میگفت جلسه ای 100 ولی در فیزیوتراپی همگام چون بصورت تخصصی تمرین درمانی بعد از جراحی زانو برام انجام میدادن جلسه ای 350 بود
حدودا 1ساعت و ربع الی 1 ساعت و نیم زمان فیزیوتراپی بود
برخلاف فیزیوتراپی صحت که کل فیزیوتراپی من 30 دقیقه طول میکشید
خیلی اذیت شدم سر اینکه اشتباه کردم رفتم فیزیوتراپی صحت درمانم خیلی عقب افتاد و اگر به قول دکترم همون اول خسیس بازی در نیاوره بودم و رفته بودم همین فیزیوتراپی همگام زودتر و بدون درد کارم راه میافتاد
خود دکترم فیزیوتراپی همگام را معرفی کرد که بعد جراحی برم و تاکید کرد که اینا کارشون خوبه ولی من اشتباه کردم و ده جلسه اول ام رو رفتم فیزیوتراپی صحت و که زانو رو خراب کرد
بهرحال خیلی خوشحال شدم که شما ها هم از فیزیوتراپی همگام راضی بودید و شانس تون زده اول فیزیوتراپی همگام اندیشه رفتید
من بدشانس اول صحت رفتم که خیلی بد بود
الان زانوم تا 130 درجه هم میشه و احتمالا باقی ش در طی یکسال باید خم بشه از عمل اصلاح راستای زانو ام خیلی راضی ام بیمارستان فیاض بخش عمل کردم بهترین ارتوپد ها شهریار اونجا عمل میکنن الکی نرید پول بدید توی بیمارستان نور عمل کنید
من ارتوپدم دکتر خسروانی بود و خیلی هم عالی عملم کرد
خیلی خیلی دکتر خوبیه خیلی های دیگه که با ارتوپد های بیمارستان نور توی خود بیمارستان عمل کرده بودن پاشون خیلی بد شده بود من حسابی سر جراحی ام سرچ کردم تا دکتر خسروانی مقدم رو پیدا کردم
تنها اشتباهم همین فیزیوتراپی صحت بود که نباید میرفتم
دست همتون درد نکنه که این تاپیک رو زدید واقعا پیدا کردت بهترین فیزیوتراپی در شهريار خیلی سخته اصلا اولش معلوم نیست که فیزیوتراپی شون خوبه یا نه
مثلا یکی از تفاوت های جالبه فیزیوتراپی همگام با جاهای دیگه اختصاص دادن لوازم فیزیوتراپی مخصوص هربیمار بصورت شخصی بود من فیزیوتراپی صحت که میرفتم حالم بهم میخورد از عدم بهداشت شون از این مریض کش ها رو برمیداشت میزاشت روی اون مریض يه کثیف کاری بود که نگو ولی واقعا فیزیوتراپی همگام بهترین فیزیوتراپی شهریار و اندیشه هست
خدا خیرشون بده خانم دکتر محرابی رو حتما اگر کمر درد و گردن درد دارید برید چون ایشون طب سوزنی انجام میدن و خیلی سریع درد کم میشه من بخاطر عمل زانو ام یکم کمر درد شدم که با طب سوزنی در فیزیوتراپی همگام شهریار خیلی خیلی خوب شدم
البته طب سوزنی شون از این الکی ها نیست اسم کاری که میکنن سوزن خشک هست توی سایت و اینستاگرام شون توضیح کامل دادن
https://hamgampt.ir/سوزن-خشک-یا-dry-needling-در-فیزیوتراپی-همگام-شهری/
من لینک توضیح سوزن خشک رو میزارم ولی نمیدونم مطابق شرایط سایت هست یا نه ولی اگر پاک شد خوتون سرچ کنید توی گوگل طب سوزنی فیزیوتراپی همگام سایت شون میاد
hamgampt.ir