2777
2789
عنوان

بچه سه ماهه

124 بازدید | 15 پست

سلام دوستان بچم سه ماهشه وقتی جایی میریم اصلا به من توجه نمیکنه اما باباش که حرف میزنه سریع واکنش نشون میده موقعی که گریه میکنه احساس میکنم بغل بقیه بهتراز من اروم میشه ممکنه چون شیر خشکی هست اینجوری باشه در ضمن صبح تا شبم فقط در کنار منه 

نیلوفر هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسر منم شیر خشکیه و ۶ ماهشه همینطوریه اوایل فقط بغل مادرشوهرم آروم میشد ولی از دو سه ماهگی بغل خودمم آروم میشد دیگه از صبح تا شبم فقط با خودمه

به نظرم زوده واسشون

عزیزم پسر منم شیر خشکیه و ۶ ماهشه همینطوریه اوایل فقط بغل مادرشوهرم آروم میشد ولی از دو سه ماهگی بغل ...

ببخشین من دوقلوهام ۴۰ روزشونه از کی میخندن بهم مثلا وقتی باهاش حرف میزنم کی واکنش نشون میدن

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
نه باباااا دختر منم همین بود تازه شیر خودمو مبدادم فقط وقتایی ک شیر میخواست منو میشناخت انقدر دلم می ...

یعنی تا دوسالگی سمتتون نمیومد اخ پس چرا بعضی بچه ها گریه میکنن فقط مامانشونا میخوان

نیلوفر هستم  
ببخشین من دوقلوهام ۴۰ روزشونه از کی میخندن بهم مثلا وقتی باهاش حرف میزنم کی واکنش نشون میدن

دیگه از دوماهگی اینا یکم میخندن فقط در حد لبخند بعد کم کم دیگه یکسره میخندن  

اخه گفتم شاید رو زمین بهش شیر دادم بوی منا حس نکرده اینجوریه

فک نکنم بخاطر این باشه من الان پسرم بغل همه میره ولی کسیو ندیده باشه و نشناسه سرشو میذاره رو شونم و بغلم میکنه ولی پیش کسی بذارمش ک ببینه من نیستم گریه نمیکنه

گاهی اوقاتم ک از پیشش میرم همچین نگاه میکنه