2777
2789
عنوان

یعنی الان بی بی چک بزنم جواب میده ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منفی بود عزیزم 

اشکالی نداره ، شاید بتا پایینه ، چند روز دیگم صبر کن ،

نهایتم این ماه نشد انشاالله ماه دیگه، زیر نظر دکتر باش و حتما ورزش کن ، من با همین ورزشو لتروزول باردار شدم،

ناراحت نباش عزیزم ،من انقدررررر منفی دیدم ک وقتی مثبت شد باورم نمیشد ، این روزا هم میگذره

توکل کن بر خدا 💜

خدایا شکرت💜
اشکالی نداره ، شاید بتا پایینه ، چند روز دیگم صبر کن ، نهایتم این ماه نشد انشاالله ماه دیگه، زیر نظ ...

دوروز بعد تخمک گذاریم خیلی دلم درد میکرد رفتم مطب سونو هم انجام دادم گف هیچ مشگلی نداری ن کیست ریز ن کیست درشت وضعیت تخمدوناتم خوبه فقط بهم مکمل و یدوفولیک و ویتامین دی داد گفت مرتب بخور این ماهم نشد تا یکسال جاداری برای اقدام 

خداروشکر ❤️

دوروز بعد تخمک گذاریم خیلی دلم درد میکرد رفتم مطب سونو هم انجام دادم گف هیچ مشگلی نداری ن کیست ریز ن ...

عزیزم اگه عجله داری بگو بهت دارو بده ، من چون تیروئید داشتم و فعلا درمان شده بودم بعده سه ماه اقدام رفتم دکتر و اونم گف تا تیروئید نرماله باید زود باردار شی واسه همین دارو داد ، من قبلشم بدون دارو دوقلو باردار شده بودم اما بخاطر تیروئید رشدشون متوقف شد ، شما هم پیگیر باش ، منم تنبلی نداشتم ، شما هم چند ماه دیگه طبیعی اقدام کن نشد بگو دارو بده ، بازم هرجور خودت صلاح میدونی

انشاالله ک بدون دارو زودتر نی نی دار شی

در پناه حق 🌸

خدایا شکرت💜
عزیزم اگه عجله داری بگو بهت دارو بده ، من چون تیروئید داشتم و فعلا درمان شده بودم بعده سه ماه اقدام ...

فدات عزیزم 🌹

ان شاءالله ک این یکی هم صحیح و سالم بدنیا میاد هم توپولو موپولو👶

خداروشکر ❤️