2777
2789
من رفتم پیگیری کردم اصلا با درد نمیخوره

چرا برای حقوق گرفتن تو اینده خوبه که

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا برای حقوق گرفتن تو اینده خوبه که

کجاش خوبه 

ماهی۸۶۰ هزار تومن باید بریزی کا بعد از ۳۰ سالماهی ۳۶۰۰ بهت بدن خب از الان ماهی ۸۶۰ تومن و بریزم تو یه کارتی تو بانک بعد از ۳۰ سال هم اصل پولمو دارم هم میتونم سود بگیرم ازش

اونی که بازنشست میشن رو میگم

بله اینام ۳.۴نوع هستن و بازنشستگیم دارن درصدی هستند و هرکدومو بخوای خودت میتونی انتخاب کنی تحت عنوان بیمه زنان خانه دار.منم پرسیدم و ی مورد ازهمه بهتربود ماهی فک کنم۳۰۰خورده ای باشه

کجاش خوبه  ماهی۸۶۰ هزار تومن باید بریزی کا بعد از ۳۰ سالماهی ۳۶۰۰ بهت بدن خب از الان ماهی ۸۶۰ ...

اخه اون همیشگیه 

معلوم نیس این 870 تومنا برامون بمونه یا ن 

من به پول ماهانه خیلی معتقدم میگم اب باریکس

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
اخه اون همیشگیه  معلوم نیس این 870 تومنا برامون بمونه یا ن  من به پول ماهانه خیلی معتقدم ...

اخه من اصلا برا حقوقش نمیخاستم 

بیشتر بحث درمانش بود برام 

رفتم گفتم بیمه ازاد 

گفت ۱۲ درصد و ۱۸ درصد و ۱۴ درصد داره 

بعد ۱۸ درصدش مبشد ماهی ۴۲۰ تومن 

کلن تو مراکز دولتی بری ۳۰ درصد شو بهت بیمه میده بقیه شو باید خودت بری مراکز خصوصی هم که کلشو باید خودت بدی .

بیمه اختیاری هم بخای بریزی ماهی ۸۶۰ تومنه 

اونم فقط طرف قرار داد با بیمه باشه کامل مجانی میشه 

طرف قرار داد نباشه باید همه رو خودت بدی 

اخه من اصلا برا حقوقش نمیخاستم  بیشتر بحث درمانش بود برام  رفتم گفتم بیمه ازاد  گف ...

حالا من درمانی نمیخوام چون هزینه ها مثه ازاد تقریبا چی بگم والا من برام حکم اتیه حتی شده حقوق کمش مهمه

حالا من درمانی نمیخوام چون هزینه ها مثه ازاد تقریبا چی بگم والا من برام حکم اتیه حتی شده حقوق کمش مه ...

خب برو مشاغل ازاد بریز دیگه 

ببین ۱۸ درصدش خیلی خوبه 

وگه ۵ سال بریزی خدایی نکرده فوت کنه سرپرست به بازپانده حقوق میدن ماهی ۲۶۰۰ پایه حقوقشه . ماهی ۴۲۰ تومن

خب برو مشاغل ازاد بریز دیگه  ببین ۱۸ درصدش خیلی خوبه  وگه ۵ سال بریزی خدایی نکرده فوت کن ...

میخوام مشاغل ازاد بریزم خودمم شاغلم ولی بیمه نیستم واقعا 420 هس من بالای 1تومن شنیدم هس که شما مطمینید این قیمته

میخوام مشاغل ازاد بریزم خودمم شاغلم ولی بیمه نیستم واقعا 420 هس من بالای 1تومن شنیدم هس که شما مطمین ...

اره بیین هم بیمه اختیاری داره که میشه ماهی ۸۰۰ تومن

بیمه مشاغل ازاده ماهی ۴۲۰ تومن بالاترینشه

اره بیین هم بیمه اختیاری داره که میشه ماهی ۸۰۰ تومن بیمه مشاغل ازاده ماهی ۴۲۰ تومن بالاترینشه

خدا خیرت بده برم بیمه حدود 6 سال از قبل هم دارم همش میگم خیفه بینه تیستم اینده ندارم تو اینده حقوق بازنشستگی هم داره گلم؟؟