من هم گفتم پذیرایی ها مفصله،آنقدر خوردنی میچینند تو سفره که واقعا نیازی نیست مرغ رو برای ۴ نفر بذارن،واقعا شیر میشن
ما معمولا زرشک پلو رو فقط با مرغ درست نمیکنیم،حتما خلال سیب زمینی یا سیب زمینی سرخ کرده و گوجه کنارش داره
بعدم سالاد فصل و سوپ حتما تو سفره دارن و بعضی چیزای دیگه که هر سری یه جور می ذارن مثل دسر و دلمه و حلوا و کباب شامی و ....
من هم نگفتم کم میذارن،اتفاقا مرغ خالی بذارن کنار زرشک پلو به نظرشون کمه،حتما سیب زمینی و گوجه میذارن
من اصلا تو مهمونی ترک ها ندیده بودم بادمجون بذارن جلو مهمون،به نظرشون توهینِ به مهمون میشه اگه غذات گوشت نداشته باشه