دنبال یه کتاب میگردم که کمکم کنه خودمو بسازم، پونزده سالمه
اگر چیزی میشناسید معرفی کنید
به بعضی آدما هم باید گفت: این زبونی که خدا بهت داده تزئینی نیستاا...داده که اونجایی که باید حرف بزنی،بزنی...منتهی سعی دارن با تعقیر دادن رفتارشون به طرف حالی کنن که ازش ناراحتن...با این منطق که خودش باید بفهمه!!
ای وای بر صبر بی صدای ما ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
ولی معمولا وقتی ترجمه اش رو میخونم تو شبهه میوفتم بدتر ایمانم لطمه میخوره
بیشتر بدون معنی میخونم
به بعضی آدما هم باید گفت: این زبونی که خدا بهت داده تزئینی نیستاا...داده که اونجایی که باید حرف بزنی،بزنی...منتهی سعی دارن با تعقیر دادن رفتارشون به طرف حالی کنن که ازش ناراحتن...با این منطق که خودش باید بفهمه!!
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
سلام رویه تون شکننده ست؟ یکمی کتاب تلخیه اما پر از درس زندگیه رمان این سبکی هم میخونید یا روان ...
تقریبا حساس هستم
متن روان خب بهتره
عزیزم افرین به تاپیکت❤️ کتاب ۴ اثر از فلورانس اسکاول شین کتاب معجزه شکرگزاری از راندا برن کتاب خو ...
اتفاقا چندتاش رو داریم
مامانم یه مدته تو کار قانون جذبه