2777
2789
عنوان

جوابشو چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 38 پست
شوهرم به نسبت بقیه خوبه وخیلی دوستم داره.ولی من یه دخترخودساخته بودم والانم هستم .رفتارم باشوهرم عین ...

منم مادرم تحت فشار میذارتم هی میگه ی ساله میرید میاید زود باش فلان میشه بیسار میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مادرم تحت فشار میذارتم هی میگه ی ساله میرید میاید زود باش فلان میشه بیسار میشه

ولی توجامعه مامجردموندنم دردسره.ترس از ازدواج نداشته باش فقط حواستوجمع کن باادم خوب ازدواج کن .مطالعتودرموردروابط زوجین زیادترکن وباهمسرآیندت ازاول عین دو دوست ورفیق باش .امیدوارم موفق باشی

🩷🩷

عذرمیخوام زود قضاوت کردم چه کارای کرده مثلا؟

خود رایه

مثلا من اصرار داشتم خونه سمت ما بگیره رفت سمت پدرش به سلیقه اون گرفت بعد میگه حالا عوض میکنم خونه بعدی سلیقه تو

اره چاره ای نیست

بد نیس یه مشاور بری 

یکی از دوستام قبل اینکه با یکی دوست بشه رفتن مشاور ک آیا  بدرد هم میخورن یان 

اونجا نمیدونم تست گرفتن ازشون یا چیزای ک ازشون پرسیدن و دیدن گفتن بیشتر اخلاقیاتتون بهم میخوره میتونی زندگی خوبی داشته باشید 

فک کنم نودشو دوس داری  فقط بعضی از اخلاقیاتش رو دوس نداری

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
شوهرم به نسبت بقیه خوبه وخیلی دوستم داره.ولی من یه دخترخودساخته بودم والانم هستم .رفتارم باشوهرم عین ...

خیلی خوشحال شدم پست شمارو خوندم 

خدا ب زندگیتون برکت بده و عشقتون پایدار باشه

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼