2777
2789
عنوان

جوابشو چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 38 پست
اتفاقا اصلا با کار مشکل ندارم از لحاظ ذهنی و روحی خ بهم ریختم نمیدونم چرا

بهش بگوچندماهی فرصت بهت بده.ولی این به هم ریختگی طبیعیه چون خودمم۲۵ سالگی ازدواج کردم ودچارهمین به هم ریختگیاشده بودم اوایل نامزدی وعقدولی بعدش خوب شدم

🩷🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کلا نمیخوای ازدواج یا الان آمادگی نداری

اصلا امادگی ندارم اخه میدونی من تعریف نمیکنم همه چیم خوبه بعد میگم چرا خودمو محدود به ی مرد کنم همشون هم که بی توجهن

حس میکنم اینده بهتری برام وقتی تنها باشم رقم میخوره🤣

ببین واقعاااا بعضیا ادم ازدواج نیستن کلا یا اینکه خیلی دیر به این توانایی میرسن..منم الان ۲۵ سالمه..اما فکرشو میکنم که بخوام نصف مسئولیت یه زندگیو به عهده بگیرم واقعا خوف میکنم اصلا حوصله ام‌نمیکشه😅

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
ببین واقعاااا بعضیا ادم ازدواج نیستن کلا یا اینکه خیلی دیر به این توانایی میرسن..منم الان ۲۵ سالمه.. ...

ببین همین الانم کلی باهم چالش داریم همش اعصاب خوردی تنهایی بخدا خ بهتره خودمم که از پس همه کارام برمیام پولم که دارم میخوامش چیکا اخه

توکه نمیخواستی ازدواج کنی چرا سرکارش گذاشتی به خودت وابستش کردی اگر دوستش داشتی الان این حسو نداشتی اتفاقا ازبهن رسیدنتون خوشحال میشدی واقعا متاسفم برات وقتی یه قول وقراری گذاشتی باید تا اخرش پای حرفت بمونی دل شکستن تاوان داره 🙂

توکه نمیخواستی ازدواج کنی چرا سرکارش گذاشتی به خودت وابستش کردی اگر دوستش داشتی الان این حسو نداشتی ...

منم دوسش دارم قصدم ندارم دلشو بشکنم فقط کارایی کرده که واقعا منصرفم کرده حس میکنم خیلی سطح فکرش پایین تره و بعدا دردسر میشه واسم

حتی وحشت دارم کات کنم

وسط موندم😞

الان راضی هستی عزیزم

شوهرم به نسبت بقیه خوبه وخیلی دوستم داره.ولی من یه دخترخودساخته بودم والانم هستم .رفتارم باشوهرم عین دوتادوست هم سطح هست نه زنی که زیردست شوهرباشه .کلاذهنم مستقله .یه جوری ام که متکی به همسرم نیستم .فکرمیکنم دلیل خوب بودنش باهام همین رفتارم باشه.مجردیم دوست داشتم همیشه مجردومستقل باشم ولی شرایط وجو طوری بود که ۲۵سالگی ازدواج کردم.

🩷🩷