2410
2445
سلام هرکی رفته لطفا بگه چطوری هست؟؟از دهانه رحم چیزی مکنن؟؟یا فقط از ترشحاتش برمیدارن؟؟خون مییییییاد؟؟
لبخند بزن! بدون انتظار پاسخی از دنیا ، بدان روزی دنیا انقدر شرمنده می شود که به جای پاسخ لبخند ، با تمام سازهایت می رقصد ..
واقعا؟؟یعنی خون نمیاد؟؟بعضیا میگفتن 1تیکه از دهانه رحم رو میکنن؟؟خیلی استرس دارم
لبخند بزن! بدون انتظار پاسخی از دنیا ، بدان روزی دنیا انقدر شرمنده می شود که به جای پاسخ لبخند ، با تمام سازهایت می رقصد ..

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442
پس یعنی مثل معاینه خودمون هست؟؟وای پس الکی میترسم.دستتون درد نکنه خیلیییییییییییی خوشحالم کردید
من پارسال این تستو دادم هیچ دردی نداشت
فردا هم میخوام دوباره برم بدم
حافظ میگه: که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها،
من میگم: اگه عشق واقعی باشه اول و آخر نداره تمام مشکلات آسون میشه
دختر نازم حالا تو بغل مامانیه، خدایا شکرت
Lilypie Pregnancy tickers
2417
سلام من همین امروز دادم دردش مثل درد نزدیکیه یعنی چیز شاقی نست تازه خیلی کوتاهه نگران نباش گلمممممممممممممممم
میدونی این بهشت که میگن کجاست؟
یه فضای چند وجب در چند وجب! بین بازوهایی کسی که دوستش داری!
نه تاحالا ندادم 3ساله ازدواج کردم و 6ماه هست ک رفتم خونم اما یکساله ک نزدیکی کردیم واسه همین دکترگفت بعدیک سال نزدیکی باید برم
مرسی ک راهنماییم کردییین دوستان بووووووووووووووووووووووس

انجام کلیه گرافی های ساده به صورت ۲۴ ساعته و گرافی رنگی (اطفال و بزرگسال ) ، عکس‌‌ رنگی رحم (هیسترو سالپینگو گرافی (HSG) (Hysterosalpingography) با بی حسی و بیهوشی ، انواع سونوگرافی ساده و رنگی ، سه بعدی و چهار بعدی ، غربالگری و آنومالی اسکن ، داپلر ، سونو هیستروگرافی (hysterosonography) ( تنها مرکز در شهر کرج )  

اکوکاردیوگرافی قلب جنین

*هیستروسونوگرافی و هیستروگرافی باکاتتر مخصوص بدون درد و بدون خونریزی*

طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و نیروهای مسلح

آدرس : کرج ، خیابان گلشهر ، داخل کوچه ارغوان غربی

Alborz Province, Karaj, Golshahr, Golshahr Ave, Maryam Hospital  

02633504589

09019138922

09192955748

http://iumsradiology88.blogfa.com

عکس رنگی رحم
2392