2777
2789

سلام خانوما من این ماه کلومیفن و لتروزل مصرف کردم و دوفاستونم میخورم

۵ تا فولی داشتم ۱۰/۵و ۱۴/۵ و ۲۰و ۲۳ و ۲۸

دوتا هم hcg زدم و اقدام یک شب درمیون داشتم

الان ۲۱ سیکلمم و یبار تخمدان راستم تیر میکشه یبار چپ 

و کلا رحمم درد میکنه انگار درد میپیچه توش

میخواستم بدونم اینا از عوارض قرصاص؟ یا دل خوش کنم به بارداری؟ اصلا چقد احتمال داره گرفته باشه؟ 

جفتمون هم سالمیم

لطفا اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه

کاربری قبلیم با ۲ سال سابقه عضویت تعلیق شد...در انتظار مادر شدن

منم اینجوری درد داشتم حتی شک کردم که نکنه عفونت دارم اینقدر تیر میکشه ولی بعد فهمیدم باردارم همین داروها رو هم خوردم به جز کلومیفن 

بزار از پریودت بگذره بهش فکر نکن هر چی بیشتر خودتو درگیرش کنی و استرس داشته باشی بدتره 

هروقت بیخیال باشی باردار میشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام من ماه قبل ۱۵ تا کلومفین و ۱۵ تا لتروزول خوردم دو تا هم hcg زدم.ولی ۱۵ روز بعد از hcg پریود شدم.ولی هیچ علائمی نداشتم.این ماه دارم لتروزول میخورم .اون ماه چند تا فولیکول ۱۷ داشتم روز ۱۲ سیکل.۱ ساله اقدامیم و نمیشه.سنم هم بالاست.۳۷.یه بچه هم دارم.

منم اینجوری درد داشتم حتی شک کردم که نکنه عفونت دارم اینقدر تیر میکشه ولی بعد فهمیدم باردارم همین دا ...

خدا برات حفظش کنه 

کاش واس منم همینطور باشه 

نه فک نمیکنم بهش فقط یهو درداش شروع شد فکرم مشغول شد

سلام من ماه قبل ۱۵ تا کلومفین و ۱۵ تا لتروزول خوردم دو تا هم hcg زدم.ولی ۱۵ روز بعد از hcg پریود شدم ...

انشاالله این ماه جواب بگیری گلم

من بچه اولمه 

شما ک خوبه باز یدونه داری 

خدا حفظش کنه برات

انشاالله بشه

انشاالله این ماه جواب بگیری گلم من بچه اولمه  شما ک خوبه باز یدونه داری  خدا حفظش کنه ب ...

شما چند سالته؟من نمیخوام اختلاف سنیشون خیلی زیاد بشه.الان بچه م ۵ سالشه.خودم سنم بالاست.

شما چند سالته؟من نمیخوام اختلاف سنیشون خیلی زیاد بشه.الان بچه م ۵ سالشه.خودم سنم بالاست.

۲۴ سالمه و ۷ ماهه اقدام 

بی دلیل باردار نمیشم