2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 24 پست
مثبته من هاله دیدم 

واقعا توام دیدی🤩راستش به شوهرم نشون ندادم نمیخوام الکی امیدوارش کنم.واستادم تا جمعه موعدم بشه دوباره بزنم

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی زود گذاشتی بی بی چکتو من ۳ روز ازموعدم گذشت بی بی گذاشتم بعد ۱ ساعت هاله،انداخت بعدش روز۴ ...

عه پس اینکه میگن بعد ۱۴روز بی بی بزنید بعداز hcgالکیه اره؟پس همون واستم از موعدم رد شه.دوست ندارم الکی امیدوارشم.ولی بخدا دیگ خسته شدم الان ۶ماهه تو اقدامم.هردومونم سالمیم.فقط من تنبلی خفیف دارم ک لتروزل خوردم این ماه

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
ولی بنظرم ی هاله،داره

وای مرسی از دقتت😍

عه پس اینکه میگن بعد ۱۴روز بی بی بزنید بعداز hcgالکیه اره؟پس همون واستم از موعدم رد شه.دوست ندارم ال ...

عزیزم نگران نباش من یکسال ۶ ماه اقدام بودم ولی خداروشکر باردارشدم انشالا شماهم هرچ زودتر مامان شی

🌹❤درناامیدی بسی امیداست ❤🌹
عه😍😍😍😍😍😍 چقدر خوشحال شدم واقعا الحمدلله به به چقدر کیف کردم مبارکت باشه

اره مرسی عزیزدلم حساب کردم دقیقا خداهمون روزی بهم دادم که ازته دل ازش خاستم ازش خاستم کادوی تولدمو بهم بچه بده روزتولدم بهم داد

😑😑 

من پریود شدم😔