2777
2789
عنوان

تجربه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3460 بازدید | 102 پست
@دختر_گرانبها     سلام عزیزم عیدت مبارک     سالی سرشارازبرکت ورحمت وسلامتی وش ...

سختمه اینهمه رفتم واومدم وعذاب کشیدم وحالا فرقش 15 میلیون باشه بااون اول.ازطرفی واقعا ازشون میترسم قبلنا میگفت اگه هزارتومن برامهریت بگیری ازم یه کاری میکنم که.... خلاصه تهدیدم میکرد.ولی حالا هم زورم میاد بااین مبلغ کم تمومش کنم.😳😟😟😔😔

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
@دختر_گرانبها     سلام عزیزم عیدت مبارک     سالی سرشارازبرکت ورحمت وسلامتی وش ...

سلام به روی ماهت عزیزم 

سال نوت مبارک ❤

من فکر میکنم مهریه را قسطی میگرفتم ... 

ولی خب یه خصوصیتی هم دارم اونم اینکه آرامشم برام مهمه .حتی بیشتر از پولی که حقم هست ...

به نظرم اگه میتونی مهریه را بگیری ، ادامه بده و به صد تومن راضی نشو 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام به روی ماهت عزیزم  سال نوت مبارک ❤ من فکر میکنم مهریه را قسطی میگرفتم ...  ولی خب ...

منم نظرم همیینه که ادامه بدم چون اونم مجبوره تااخرعمرش اموالش به نام اطرافیانش باشه که نتونم من ازش بگیرم واینکه اگه رای طلاقم صادربشه اونموقه دیگه خیلی فشارمیادروش ومطمئنا برای توافقی شاید به بیشترراضی بشه.فقط مشکلم اینه که ازتهدیداش میترسم بلایی سرم بیاره ولی توانشو دارم تاتهش برم ولی تواین راه استرس هست ناراحتی پدرومادرم هست .دوری بچم هست .حتی روزایی که دادگاه دارم خیلی حالم بده تاچندروز ولی خب زورم میاد اینهمه بلا سرم اورده بخام همینجوری ازحقم بگذرم.

منم نظرم همیینه که ادامه بدم چون اونم مجبوره تااخرعمرش اموالش به نام اطرافیانش باشه که نتونم من ازش ...

میدونی شوهرم ازون ادمایی هست که تویکی ازتاپیکاتون گفتید که بعد ازجدایی یه حرفای زشتی میزنن بعضی ازمردا.الان مثلا تومسیر دادگاه یه حرفایی به داداشم میگه مثلا من باخواهرت بودم حتی داداششم خودشو قاطی کرده ودنبال اینن به من ضربه بزنن ولی خب باهمه این ها دوست دارم یکی بهم بگه ادامه بده ومنم برای حقم بجنگم.

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs

میدونی شوهرم ازون ادمایی هست که تویکی ازتاپیکاتون گفتید که بعد ازجدایی یه حرفای زشتی میزنن بعضی ازمر ...

@دختر_گرانبها 👆👆

سلام میدونی باچند نفر مشورت کردم همه نظرشون اینه که باهمین صد تمومش کنم .واقعا نمیدونم چیکارکنم .تواینجوروقتایی که تودوراهی گیرمیکنی چیکارمیکنی؟؟

میدونی سهیل رضایی میکه توبحث مالی اگه یه درصد شک دارین انفاقی بیفته که بضررتونه رییسک نکنین .مثلا من الان میترسم اگه پول بیشتری ازش بگیرم بلایی سرم بیارن .

@دختر_گرانبها  

سلام عزیزم ❤❤

شرمندم واقعا ازین که وقت گرانبهاتومیگیرم.

من الان خونه پدرم زندگی میکنم درجریان هستی که.متاسفانه رفتارم بامادرم اصلا باب دلم نیست .مثلا من هفته ای دوروزمیرم مدرسه وبعدشم کتابخونه ولی مادرم مدام بهم غرمیزنه توالان دشمن داری وزیرذره بینی ومن تنهام توخونه وبخاطر تواسیرشدم وازین حرفا وکلا خیلی زیاد گیرمیده یعنی یه سوپ میخام درست کنم بخاطرتک تک موادش یه ایرادی میگیره .اصلا آشپزی وکارای من ومدل منم باهاش فرق میکنه یامثلا سربیشترحرفا بحث میکنه بااینکه بارها ثابت شده که داره اشتباه میکنه اما فایده نداره.یااینکه چون میبینه سرگرم درسم شدم وجلوش زیاد غصه هامو بروزنمیدم فک میکنه خیلی شادم ومیگه توبچتوبدبخت کردی زندگیتو خراب کردی باید بری درس بخونی .اون بچه تورونفرین میکنه.من میدونم این رفتاراش ازروی بدی نیس چون میبینم که بازبعدش چطوربرام دلسوزی میکنه وحتی فداکاری میکنه.منم بدتر ازرفتارمادرم تواینجورمواقع سری گاردمیگیرم وسری حمله میکنم وکلا بد حرف میزنم وتوقع دارم مادرم خیلی منطقی باشه وحتی صدامو میبرم بالا یا یه جیزی روپرت میکنم .میدونم ازمادرم که اینهمه توزندگیش سختی ومشکلات داشته وتوسن میانسالیه طبیعیه این رفتار ولی من که اینهمه امکانات دراختیارمه ومیتونم رفتارمو اصلاح کنم این مدل رفتار اونم بامادرم خیلی تاسف باره وهرروزم خودموسرزنش میکنم ولی بازم همونم .

گاهی باخودم فک میکنم من اون ادمیم که مشکل دارم وباشوهرم چه فرقی میکنم اونم باضعیف ترازخودش بدرفتاری میکرد منم دارم همینکارومیکنم.اون ازوقتی که بابچم بودم یکسره سرش دادمیزدم وکتکش میزدم.اونموقه باخودم میگفتم بخاطر بچم باشوهرم کنارمیام ولی وقتی دیدم مادرخوبی برابچم نیستم وفقط این بهانمه ازون زندگی اومدم بیرون وقید بچمو زدم حالا هم که بامادرم اینجوری رفتارمیکنم.الان که نمیشه بخاطر اینکه نمیتونم درست رفتارکنم قیدمادرمم بزنم وجدازندگی کنم .اخه تاکی بخاطررفتارزشتم قید عزیزانموبزنم.مادرم قلبش به شدت مریضه وخدای نکرده هرلحظه ممکنه اتفاق بدی براش بیفته.اون موقه دیگه پشیمونی هیچ سودی برام نداره .الان دارم باگریه اینارومینویسم .خیلی ازخداخواستم کمکم کنه .

میدونم توزندگیم فقط پدرومادرم برام موندن وهمین مادرمه که منو باهمه بدیهام میخاد ولی بازم بدترین رفتاروباهاش دارم .

ممنون میشم مثل همیشه کمکم کنی.

@دختر_گرانبها  

سلام عزیزم خواهش میکنم ازت بیا خیلی به همفکریت نیاز دارم خبرهای خوبی هم دارم.میدونم سرت شلوغه ولی شدیدا کمک میخام ازت😯😆

@دختر_گرانبها     سلام عزیزم خواهش میکنم ازت بیا خیلی به همفکریت نیاز دارم خبرهای خوبی ه ...

سلام عزیزم 

خوبی ؟

چههههههه خبر؟؟؟

🤩

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

@دختر_گرانبها     راستی عزیزم توتاپیک لحظه دارچین بهم گفتی توتلگرام حرف بزنیم خیلی ذوق ز ...

تلگرام را پاک کردم .شرمنده بدقول شدم 😔😔

دشمنت شرمنده اگه میشه درخواستمو قبول کن خیلی توشرایط حساسیم . تو که تااینجا چراغ راهم بودی خواهش میکنم تنهام نزار نمیخام تصمیمات اشتباه بگیرم

دختر گرانبها من چیکار کنم 

سراسر وجودم پر از خشمه 

دوست ندارم حرفای منفی بزنم من در گذشته خیلی بهم ظلم شد ادمای ساده ای هم اطرافم هستن که از اونا هم سواستفاده میشد و باعث میشد من بیشتر حرص بخورم

الان کوچکترین حرف یا عملی رو نمیتونم تحمل زود عصبی میشمو جواب طرف مقابلمو بشدت میدم 

و دوست دارم ادمای سو استفاده گر اطرافمو از زندگیم بندازم بیرون هر چند نسبت نزدیک دارم 

خیلی میگن سیاست نداری میخای ب همه بپری 

ولی نمیدونن چی کشیدم حق قضاوت در موردمو ندارن

باز همیشه بخاطر گذشته خودمو سرزنش میکنم 

چرا اینکارو کردم چرا اونکارو نکردم با اینکه خیلی خودم مقصر نبودم بیشتر اطرافیانم مقصر بودن 

الان بنظرتون من چیکار کنم ک اروم بشم؟

الان ی جوری شدم ک حتی ببینم یکی ب یکی ظلم میکنه عصبی میشم و ب طرف حرف میزنم نمیتونم ساکت بشینم 

ولی بقیه خیلی سرزنشم میکنن