2777
2789
عنوان

نظر درباره روشنفکران و سکولار ها

287 بازدید | 13 پست

نظر شما در باره ادمای روشنفکر و سکولارا چیه من که نظرم منفی یه

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بله
3
37%
خیر
5
62%

روشنفکرهایی ک در همه زمینه ها منطقییییییی نظر میدن بلههههه 

ولی اینایی ک میان میگن جاست لخت شدن و تمام نهههههههه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا بخیر کنه تهش به دعوا نرسه 

یه دختر قوی هستم 🤍 با اینکه دلمو زیاد شکوندن ولی باز میبخشم 💙 و به دختر بودنم افتخار میکنم ❤ ‌‌از اهالی آرامشم 😍 اونجایی که هرکی اشتباه کنه خودش قبول میکنه اونجایی که دلخوری نمیگیریم اونجایی که اخلاق ها عالیه ،،،، بله من از اهالی آرامشم 💞

خب بیشتر افراد روشنفکر انجام نمیدن خودشون حرفایی که میزنن این اوکیه ولی خیلیاشون برعکسشو انجام میدن اون خب اوکی نیس

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

روشنفکر در واقع تعریف و معنی خوبی داره ولی الان چطور تعبیر میشه از نظر هر شخصی نمیدونم

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

مثل این میمونه بگم من نظرم درمورد مثلا مذهبی‌ها منفیه همه‌شون فلان ویژگی رو دارن! اگه میخوای بحث مفیدی بکنی، اول از همه نباید کلی‌گویی کنی و تعمیم بدی.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "