2777
2789
عنوان

دلیل برنجی ک بو میده چیه؟🙁

964 بازدید | 29 پست

سلام ،من دوبار دو کیسه برنج نیمه خریدم اصلا عطر برنج نیمه نمیداد ک هیچ، ی بوی خاصی ک بدم میومد هم میداد میشستمم بوش بدتر میشد ،کیسه اولی ک دو کیلویه آخرش کرم زد _دومی هم ک الان سه چهار کیلو اخرش بوش خیلی شدید تر شد 😷و اصلا دلم نمیاد بپزم_بنظرتون چیه دلیلش؟؟هردو رم از ی جا گرفتیم ،یعنی برنجا مونده بودن تو مغازه هه ؟؟؟؟🤔🤔🤔

الان هم برنج هندی خریدم اونم بو میده لعنتی ،میخام پسش ببرم ،اینم یعنی موندس؟؟(هرسه برنج از ی مغازه گرفتیم)

ممکنه بخاطر بارداری حساس شده باشم؟؟یا واقعا برنجا مونده هستن؟؟؟😐😐

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هندی هستن برنج ها

ن ،دوتاش ازین برنج نیم دونه ها(برا کته)یکیش ک جدید گرفتم هندیه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

اومدم بگم نکنه بارداری که خودت گفتی باردارم

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

جاش گرم بوده رطوبت داشته برنجش کهنس

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
برنج هندی که واقعا بو میده.بوی خاک میدن انگار.

برنجا هندی قبلیم این بورو نمیداد ،این یکی بو میده 

برنجی که میخری اگه هندی باشه کلا یه بوی خاصی داره، شنیدم زمان جوشیدن دوتا قاشق ماست بهش بزنی اون بورودفع میکنه، برنج مونده بونمیده فقط حشره میزنه، برنج معطر یا اگه دودی دوست داری یه کم باهاش قاطی کن دیگه بونمیده